ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διεκδικήσεις, απαντήσεις και αντιρρήσεις

διεκδικήσεις-απαντήσεις-και-αντιρρή-43818

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σημαντικά θέματα όπως η αξιοποίηση του ΟΣΕ, η ανάπλαση του «Π. Μαγουλάς» (και μάλιστα μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, σε σημείο που η αδειοδότηση του γηπέδου θα καλύπτει και τη Football League), η διεκδίκηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας στο οποίο η ομάδα συνεχίζει και ο προγραμματισμός μιας νέας καλύτερης χρονιάς, φαίνεται πως περνούν σε δεύτερη μοίρα τον τελευταίο καιρό στη Νίκη Βόλου, καθώς οι άνθρωποί της αναγκάζονται να εκδίδουν ανακοινώσεις και να απαντούν σε άλλα σωματεία, ενώ προκύπτει και εσωτερική «κόντρα» για τα φιλικά…

Την είδηση της εβδομάδας για χρηματοδότηση ύψους 250.000€, που είναι ικανή να αναμορφώσει πλήρως την ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου και να δώσει νέα λειτουργικότητα και αισθητική στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, ήρθε να την «επισκιάσει» η συνέχεια της κόντρας με τον ΝΠΣ Βόλος, που τώρα προήλθε από το δικαίωμα της Νίκης να καταθέσει ένσταση κατά της πράξης της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυανόλευκοι έχουν δείξει άλλωστε πως προτίθενται να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα σε ό,τι αφορά στη διαμάχη της με τον ΝΠΣ, παρά το γεγονός ότι από την ΕΠΟ έχουν απορριφθεί προηγούμενες κινήσεις!

Η νέα κίνηση της Νίκης για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο -όπως της δίνει το δικαίωμα ο ΚΑΠ- εναντίον της απόφασης της ΕΠΟ να προχωρήσει σε μερική επικύρωση των βαθμολογιών των ομίλων της Γ’ Εθνικής μόνο για τους πρωταθλητές, προκάλεσε νέα αντίδραση του ΝΠΣ Βόλος (βλ. σελ.19) και Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου έδωσε τη δική της απάντηση με ανακοίνωση, μιλώντας και για «αόρατη» διοίκηση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή την εύστοχη -πράγματι- ρήση του κ. Μπέου ότι “κάποιοι φοράνε παντελόνια επειδή τα τιμούν και άλλοι επειδή κρυώνουν”, απευθύναμε με την ανακοίνωση της 13ης Απριλίου στον ίδιο αποκλειστικά πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα. Αντί ειλικρινούς και παλικαρίσιας απάντησης από τον ίδιο, λάβαμε αυθημερόν απάντηση μόνο από την ομάδα της Πύδνας (και όχι από τον λαλίστατο κατά τα άλλα κ. Μπέο) που απλά επιβεβαιώνει ότι η διοίκησή της είναι πράγματι αόρατη, όπως άλλωστε όλος ο Βόλος έχει διαπιστώσει. Εκτός και αν μπερδεύτηκε ο άνθρωπος που δημοσιεύει τις ανακοινώσεις με ποια ιδιότητα θα απαντούσε τελικά ο «Γιάννης»… (Ίσως και να παιζόταν και σαν στοίχημα πέριξ της πλατείας Ρήγα Φεραίου): Ως δήμαρχος, ως ΝΠΣ Πύδνα ή ως (ανώνυμος φυσικά) αρθρογράφος του volosday;

Όσο για τα κουβαρνταλίκια σας, καλύτερα να τα αφήσετε όσο οι ποδοσφαιριστές σας διαμένουν στους Ξενώνες του Δήμου στο Πανθεσσαλικό και παίζετε σε γήπεδα φτιαγμένα από χρήματα των δημοτών του Βόλου.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως τον τίτλο του «παράγοντα» σας τον χαρίζουμε και δεν τον διεκδικούμε.

ΥΓ. Είναι λογικό να έχει κουραστεί ένας άνθρωπος να γράφει ανακοινώσεις για όλα σας τα Μέσα… δώστε του μια άδεια να ξεκουραστεί, μας έβγαλε τα μάτια με την ορθογραφία του τόσες μέρες… Ίσως να πάει και μια εκδρομή στο «Δελφείο των Μαντών».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Αντίθεση από Blue Club

Ανακοίνωση αντίθεσης για το φιλικό και τα μπλουζάκια με σύνθημα εξέδωσε το Blue Club.

Αναλυτικά αναφέρει: «Μετά από ένα ακόμα ανεκδιήγητο φιλικό που έπαιξε η ομάδα μας την Κυριακή, θα θέλαμε να τονίσουμε ορισμένα πράγματα: 1ον ποτέ δεν ήμασταν σύμφωνοι σε τέτοιου είδους φιλικά, απλά στην προκειμένη περίπτωση δεν αποτρέψαμε τον κόσμο να πάει, γιατί είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 2ον δεν θα σταθούμε για κανέναν λόγο στο αγωνιστικό κομμάτι. 3ον και σημαντικότερο θεωρούμε τραγικά και γελοία τα μπλουζάκια με την επιγραφή «μια πόλη δυο ομάδες». Αυτή η φράση κύριοι δε συνάδει με την ιστορία του συλλόγου μας, παρά μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι πάντα είμαστε μόνοι εναντίον όλων και χαμένοι δεν βγήκαμε. Τέλος, θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή 22/4 στις 17:00 στο κλειστό, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα μπάσκετ να πάρει το αποτέλεσμα στον αγώνα της χρονιάς και να κάνει ακόμα ένα βήμα για να αλλάξει κατηγορία, κάτι που επιθυμούμε όλοι μας, εφόσον η διοίκηση δηλώνει πανέτοιμη. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924» BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”».

Παραίτηση από τη Δ.Ε.

Με προσωπική του δήλωση ο Γιώργος Κουτσούκης ανακοίνωσε την παραίτηση του ίδιου, καθώς και του Άκη Σουγγάρη από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, με στόχο «να διασφαλιστεί η πολυπόθητη ενότητα της αγαπημένης μας ομάδας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται σειρά δράσεων από την ομάδα των Νέων Αθλητών και γενικότερα όλη η οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924, «που προσπαθεί να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, όπως αρμόζει σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο με τη συμμετοχή σε αγώνες για την ενίσχυση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων, με την Εθνική ομάδα Αστέγων, τον Πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό Β. για το γηροκομείο Βόλου, τη στήριξη στην Κιβωτό του κόσμου με την προσφορά των ακαδημιών σε παιχνίδια για όλα τα παιδιά που διαμένουν στο Διμήνι Βόλου, ακόμα και στον απλό Νικιώτη φίλαθλο που θέλει ηθική συμπαράσταση… και καταλήγει: «Μια ομάδα ανθρώπων “τρέχει” όλες αυτές τις εκδηλώσεις και προσπαθώ, επειδή το χειρίζομαι οργανωτικά, να κάνω τον κόσμο της ομάδας μας υπερήφανο με την συνεχή και έντονη δράση, αλλά και με τα μηνύματα “παρακίνησης” που έπαιρναν στην τοπική μας κοινωνία, το οφείλουμε στον συνάνθρωπο αλλά και στον σύλλογο που μας έκανε την τιμή να τον εκπροσωπούμε, γι’ αυτό τον λόγο γίνονται όλες οι παραπάνω ενέργειες. Για την διαφωνία που προέκυψε σχετικά με τη διεξαγωγή αλλά και τα “μηνύματα” που πέρασαν στον τελευταίο αγώνα μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διοργάνωσης από πλευράς Νίκης Βόλου, τόσο εγώ όσο και ο Ακης Σουγγάρης, και δίνουμε τις παραιτήσεις μας στη διάθεση της Δ.Ε. ποδόσφαιρου, ώστε να διασφαλίσουμε με αυτή την ενέργεια την πολυπόθητη ενότητα της αγαπημένης μας ομάδας, σαν μια γροθιά φίλαθλοι-διοίκηση-αγωνιστικό τμήμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου