ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζητούμενο να μείνει όρθιος στα δύσκολα

ζητούμενο-να-μείνει-όρθιος-στα-δύσκολ-109917

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να ξεπεράσει τα προβλήματα και να σταθεί όρθιος στα δύσκολα που ακολουθούν θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που καλείται να κάνει μόνο νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος, και μπορεί να μην έχει αγώνες εκτός Βόλου, αλλά έχει κάποια καθοριστικά ματς στα οποία θα έχει και σημαντικές απουσίες…

Ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη ήττα που είχε στον β΄ γύρο το περασμένο Σάββατο στη Θήβα, βρέθηκε να σκέπτεται και πάλι την παραμονή, κι αυτό μέχρι να βγει η απόφαση για την ένσταση του Ρήγα, καθώς αν δεν είναι θετική για τους ερυθρόλευκους που είχαν κερδίσει το ματς στο Βελεστίνο, θα χάσουν και το ματς και άλλους τρεις βαθμούς…

Βέβαια στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία , θέλουν να βλέπουν τη συνέχεια με τους 30 βαθμούς που έχουν πάρει στο γήπεδο, και το μόνο που ανησυχεί είναι οι απουσίες, έχοντας μπροστά του δυο ντέρμπι που είναι και γοήτρου, ενώ από χθες στην ομάδα μετρούν και παίκτη λιγότερο… λύνοντας τη συνεργασία με τον Γιώργο Θέο…

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με τον παίκτη μετά τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Θήβα, που του στοίχισε την κόκκινη κάρτα από το 32’, αναγκάζοντας την ομάδα του να παίξει με παίκτη λιγότερο για μία ώρα.

O Γ. Θέος, στη δεύτερη θητεία του φέτος στον Ολυμπιακό είχε 16 συμμετοχές και δυο γκολ, ενώ στην ομάδα είχε αγωνιστεί και στη Β΄ Εθνική (2014-15) με 29 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Θέο, τον οποίο και ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Παράλληλα, ανακοινώνει πως στον ποδοσφαιριστή Σάκη Σάββα επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή εξαιτίας της αδικαιολόγητης κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας.

Τέλος, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επισημαίνει πως δεν θα δεχτεί καμία αντιαθλητική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, και θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε οποιαδήποτε πράξη δεν αρμόζει στον αθλητικό πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι».

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ως γηπεδούχος το κλασσικό βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη, στις 4/3/18 θα παίξει ως φιλοξενούμενος στη Νεάπολη με τον ΝΠΣ Βόλος, και ακολουθούν δυο ματς έδρας με Αμβρυσσέα Διστόμου και Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ την 25η αγωνιστική (24/3) ο Ολυμπιακός θα κάνει το ρεπό του και στην τελευταία αγωνιστική (1/4) θα υποδεχτεί τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Στα δυο ντέρμπι θα λείψει σίγουρα ο Σάκης Σάββας, ο οποίος αποβλήθηκε κι αυτός μετά τη λήξη του αγώνα στη Θήβα, όπως και ο Κλεβί Κόλα που δεν μπορεί να αγωνιστεί, τη στιγμή που δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την ένσταση του Ρήγα για κακή συμμετοχή του 25χρονου μέσου στο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο.

Ακόμη, για αυτή την Κυριακή αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντώνη Καμπλιώνη που έχασε και το ματς στη Θήβα, καθώς υποφέρει από διάστρεμμα, ενώ τις ίδιες λιγοστές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τη Νίκη έχει και ο Νίκος Λούγκος με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ νέος τραυματίας από το παιχνίδι με τη Θήβα είναι ο Δημήτρης Σέττος.

Ο Λάκης Μπακάλης «πονοκεφαλιάζει» για την ενδεκάδα, που θα έχει αλλαγές τόσο στα άκρα της άμυνας όσο και στα χαφ, αλλά ποντάροντας σε όλους τους παίκτες και στη βοήθεια του κόσμου αισιοδοξεί πως η ομάδα μπορεί να επανέλθει στις νίκες και να φτιάξει ένα νέο σερί που «διακόπηκε» την περασμένη αγωνιστική.

Ο Τεβεκέλης στο ντέρμπι

Το κυριακάτικο ντέρμπι του 4ου ομίλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στη Νίκη στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Νικόλαος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή και Τάσο Φράγιο, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κρίσιμος αγώνας με Εσπερίδες

Πολύ κρίσιμος είναι ο κυριακάτικος αγώνας του Ολυμπιακού Β. με τις Εσπερίδες Καλλιθέας για την 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών μπάσκετ, και η Δ.Ε. του συλλόγου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα μας έχει δυο συνεχείς αγώνες στην έδρα της, αφού μετά τον αγώνα με τις Εσπερίδες ακολουθεί αυτός με τον ΠΑΟΚ και θέλει μαζί με τους φιλάθλους της να πανηγυρίσει νίκες, αρχής γενομένης με την ομάδα της Καλλιθέας, που θα τη φέρουν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Η ομάδα μας στην προσπάθειά της για την παραμονή στην Α1 Εθνική Γυναικών χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και έχουμε ίδιους στόχους με την ομάδα των Εσπερίδων και ενδεχομένως να τις αντιμετωπίσουμε και στα PLAY OUTS. Στον αγώνα του Α’ Γύρου η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 52-42. Η ομάδα των Εσπερίδων κουβαλά ένδοξο παρελθόν, αφού έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας και 4 φορές το Κύπελλο. Τη σεβόμαστε τόσο για το ένδοξο παρελθόν της όσο και για την προσπάθεια των ανθρώπων της ,αλλά για μας η νίκη είναι μονόδρομος.

Στην προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε όλοι κοντά της. Ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη. Το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας, γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου