ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει και συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β.

περιμένει-και-συνεχίζει-ο-ολυμπιακός-115730

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το αυριανό παιχνίδι στη Θήβα για την 20η αγωνιστική της Γ΄ εθνικής απασχολεί τον Ολυμπιακό, που θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος, ενώ πλέον αναμένει και την απόφαση για την ένσταση που έγινε από τον Ρήγα Φεραίο, για «αντικανονική» συμμετοχή του Κόλα (ο οποίος είναι κάτοχος ταυτότητας προπονητή UEFA C) στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 28 Ιανουαρίου, και συζητήθηκε χθες, με τους Βολιώτες να θεωρούν ότι αγωνίζεται νομότυπα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός αγωνιστικά είναι αήττητος στον β΄ γύρο, έχει τρείς σερί νίκες, είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στο – 5 από την 2η θέση, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα στη Θήβα, αλλά ποντάρει στις δικές του δυνάμεις και στην προϊστορία, αφού από τη δεκαετία του 80 που υπάρχουν συναντήσεις του Ολυμπιακού με τη Θήβα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ήττα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

Το αυριανό είναι το τελευταίο παιχνίδι εκτός Μαγνησίας για φέτος και ο Ολυμπιακός Βόλου, που θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο και νικηφόρο σερί του, δείχνει πλέον σταθερά στο γήπεδο την ανωτερότητά του…

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, στη Θήβα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούγκο και τον Καμπλιώνη που είναι τραυματίες, με τον Δήμο Κόκα πάντως να καλύπτει το ένα κενό, και τον Γιώργο Θέο που έλειψε λόγω τιμωρίας να επιστρέφει στην ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη Θήβα θα έχουν σε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας τη θερμή στήριξη των φιλάθλων τους. Όπως ανακοινώθηκε από τους Austrian Boys, το Σάββατο στις 11 το πρωί θα αναχωρήσει το πούλμαν με τους οργανωμένους οπαδούς για τη Θήβα, και καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι που έχουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6981177126.

Όσον αφορά την ένσταση, στον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει βεβαιότητά πως δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κόλα που ήταν χθες παρών στην επιτροπή της ΕΠΟ, είχε καταθέσει την κάρτα του προπονητή στην ΕΠΟ.

Η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΟ θα εκδοθεί σε 10 περίπου μέρες και χθες ο Ολυμπιακός Βόλου υποστήριξε ότι η ένσταση ήταν εκπρόθεσμη από τη μεριά του Ρήγα Φεραίου και πως ο Κόλα, από τη στιγμή που έχει καταθέσει την πιστοποίησή του δεν θα μπορούσε να ασκήσει προπονητική. Από τη μεριά του ο Κόλα τόνισε στους δικαστές πως έχει μόνο πιστοποίηση κι όχι δίπλωμα προπονητή, γιατί είχε κοπεί στις εξετάσεις.

Σήμερα ο χορός του συλλόγου

Η ετήσια συνεστίαση του Ολυμπιακού Βόλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 16/2 και ώρα 22.00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958459454. Κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου