ΤΟΠΙΚΟ

Στόχος η διατήρηση των θέσεων

στόχος-η-διατήρηση-των-θέσεων-229555

Με δυο ματς Α΄ Κατηγορίας και 7 στη Β΄ συνεχίζεται σήμερα το τοπικό πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με ενδιαφέροντες αγώνες για τη διατήρηση των θέσεων, και κυρίως για την κορυφή σε έναν όμιλο της δεύτερης κατηγορίας…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Διαγόρας, που δεν έχει νίκη στο Στεφανοβίκειο αλλά έχει 3 εκτός, υποδέχεται τον Μαγνησιακό, ενώ η Ακρόπολη θα υποδεχτεί τον Πύρασο που τα πάει καλύτερα παίζοντας εκτός έδρας

Αύριο ο πρωτοπόρος και αήττητος της Α΄ Κατηγορίας Θησέας, που μόλις την περασμένη αγωνιστική δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ ως γηπεδούχος, υποδέχεται τον Ηρακλή.

Στη Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ όπου στους δυο ομίλους Αγία Άννα και Δήμητρα έχουν το 5 στα 5 και είναι μόνες στις κορυφές… η πρωτοπόρος του Α΄ Ομίλου Αγία Άννα κάνει ρεπό, και τρεις ομάδες έχουν την ευκαιρία να την «πιάσουν» στην κορυφή.

Το απόλυτο αλλά με 4 νίκες έχουν ο Τοξότης και ο Εθνικός που έκαναν το ρεπό τους, ενώ τρεις βαθμούς κάτω από την κορυφή είναι και η ΑΕ 2002 χωρίς ρεπό, και σήμερα αν κερδίσουν εκτός έδρας θα συνθέσουν «τετράδα» κορυφής… ενώ από την 8η αγωνιστική αρχίζουν τα ντέρμπι με το Εθνικός – ΑΕ 2002, στην 9η θα παίξουν Τοξότης – Εθνικός, στην 10η θα παίξουν Τοξότης – ΑΕ 2002 αλλά και Εθνικός – Αγία Άννα, στην 11η Αγία Άννα – Τοξότης και στη 12η Αγία Άννα – ΑΕ 2002, με την τελευταία να κάνει ρεπό στη 13η.

Στον Β΄ όμιλο η πρωτοπόρος Δήμητρα θα υποδεχθεί αύριο Κυριακή στην Ευξεινούπολη τον Αστέρα, ενώ σήμερα η αήττητη ομάδα των Μικροθηβών υποδέχεται τον Αγροτικό που έχασε χωρίς αγώνα το ματς της περασμένης αγωνιστικής (και έχει και – 3 αφού ο διαιτητής του αγώνα με τον Πανιώνιο θεώρησε ότι το γήπεδο του Αϊδινίου ήταν ακατάλληλο για να διεξαχθεί ο αγώνας, διότι οι γραμμές στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν ευδιάκριτες), ενώ οι Μυρμιδόνες υποδέχονται τον Άθλο…

Χωρίς νίκη παραμένουν στη Β΄ ΕΠΣΘ οι Νέοι Αθλητές Νίκης, ο νεανικός Ερμής και τα Κανάλια, και χωρίς βαθμό είναι ο Κένταυρος Ν.Π.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην 8η αγωνιστική της Α΄ και της 6ης στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, αλλά και οι διαιτητές των αγώνων έχουν ως εξής:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (8η αγωνιστική)

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Γηπ. Στεφανοβικείου (3μ.μ.): Διαγόρας – Μαγνησιακός: Θεοχάρης, Τασιόπουλος Θ., Γόργορης.

Γηπ. Σέσκλου (3μ.μ.): Ακρόπολη – Πύρασος: Δημητριάδης, Σακκάς Δ., Μαγουλιανίτης.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Γηπ. Γατζέας (1π.μ.): Άνθιμος Γαζής – Πηλέας: Νικόπουλος, Τριφονίδης, Αναστασίου Π.

Γηπ. Σκιάθου (1μ.μ.): Σκιάθος – Αγία Παρασκευή: Αθηναίος, Μαγουλιανίτης, Τσαγγάρης.

Γηπ. Σούρπης (3μ.μ.): Αίας Σούρπης – Σαρακηνός: Βλάχος, Γόργορης, Τσολακίδης.

Γηπ. Πτελεού (3μ.μ.): Πρωτεσίλαος – Παγασητικός: Τασιόπουλος Γ., Σκρίμπας, Θ.Τασιόπουλος.

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (3μ.μ.): Θησέας – Ηρακλής Β.: Βαρτσάκης, Τριφονίδης, Δημητράκης.

Οι σκόρερ

9 ΓΚΟΛ: Θ. Παπαδόπουλος (Πρωτεσίλαος)

5 ΓΚΟΛ: Σ. Χατζητρακόσιας (Μαγνησιακός)

4 ΓΚΟΛ: Δημόπουλος (Πηλέας), Χυσάι (Σκιάθος), Ι. Κοντοβάς (Σαρακηνός), Καραγιάννης (Αγία Παρασκευή), Κατσαβριάς (Αίας), Αραμπατζής (Θησέας).

3 ΓΚΟΛ: Θ. Κοντοβάς (Μαγνησιακός), Δανηλόπουλος (Μαγνησιακός), Π. Κόκκας (Ακρόπολη), Τσουκάλης (Ακρόπολη), Παπαστεργίου(Σαρακηνός), Χ.Γκάμπας (Σαρακηνός), Νούσιας (Ηρακλής), Κουβελάς (Διαγόρας), Κοτζαθανάσης (Θησέας).

2 ΓΚΟΛ: Αλ. Οικονόμου (Μαγνησιακός), Τζήμας (Α. Γαζής), Κίτσας (Α. Γαζής), Μαλάκος (Σκιάθος),Φιλιππούλης (Σκιάθος), Δαμάσκος (Πύρασος), Σαμαράς (Πύρασος), Ι. Μόσιος (Ακρόπολη), Αν. Μαστακούλης (Σαρακηνός), Καλαμάτας (Σαρακηνός), Ρακής (Σαρακηνός), Τ.Κολημήτρας (Ακρόπολη), Μιχολίτσης (Ακρόπολη), Ασλάνογλου (Ηρακλής), Πετρόπουλος (Ηρακλής), Μπάμπα (Ηρακλής), Μπραχόλι (Παγασητικός), Α. Λάμπος (Πρωτεσίλαος), Μαριγκλέν (Πρωτεσίλαος), Κ. Κόρκος (Πρωτεσίλαος), Θρ. Βαλωτής (Πρωτεσίλαος), Τρίμης (Αγία Παρασκευή), Μπιρτσάι (Αίας), Χειλάς (Αίας), Καραμανλής (Διαγόρας),Μίλτος (Θησέας), Βλάχος (Θησέας).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (6η αγωνιστική)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος (3μ.μ.): Ελευθεριακός – Κένταυρος Ν.Π.: Λιάγκος, Κόκκαλης, Τσολακίδης.

Γηπ. «Π. Μαγουλάς» (3μ.μ.): Ν.Α. Νίκης – Εθνικός: Βαρτσάκης, Μπέλλου, Γεωργατζής.

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (3μ.μ.): Ιάσων Α.Μ. – Ιωλκός: Κούστας, Σκρίμπας, Θ. Παπαδημητρίου.

Γηπ. Κ. Λεχωνίων (3μ.μ.): Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας – Τοξότης: Παλτατζής, Βλάχος, Δημητράκης.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (11π.μ.): Δύναμη – Νέος Μαγνησιακός: Σαμαράς, Τασιόπουλος Κ., Ευσταθιάδης.

Μακρινίτσα – Α.Ε. 2002 (αναβολή)

Ρεπό: Αγία Άννα

Οι σκόρερ

7 ΓΚΟΛ: Λ. Δενελάβας (Τοξότης)

5 ΓΚΟΛ: Κ. Σιόβας (Ιωλκός).

4 ΓΚΟΛ: Αντωνίου (Αγία Άννα) Τσίρος (Αγία Άννα).

3 ΓΚΟΛ: Φιλατζικιώτης (Αγία Άννα), Κανδήλας (Αγία Άννα), Στουμποβίκος (ΑΕ 2002), Θεοδωρόπουλος (Ιάσων Α.Μ.), Τσένα (Εθνικός).

2 ΓΚΟΛ: Κ. Τσιουρέλης (Αγία Άννα), Παπαϊωάννου(ΑΕ 2002), Α. Κωτούλας (Αγία Άννα), Ν. Δενελάβας (Τοξότης), Ε. Τσιργής (Αργαλαστή), Πότσκα (Αργαλαστή), Θεοδώρου(Εθνικός).

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Γηπ. Μικροθηβών (3μ.μ.): Μικροθήβες – Αγροτικός: Χαλβατζάκος, Γιάννης, Τσαγγάρης.

Γηπ. Πλατάνου (3μ.μ.): Μυρμιδόνες – Άθλος: Πλακιάς, Μπαρτζιάλης, Αντωνίου.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος (11π.μ.): Πανιώνιος – Αχιλλέας: Χαλβατζάκος, Αγγελόπουλος, Σαρακατσάνος.

Γηπ. Αγίων Θεοδώρων (3μ.μ.): Ηρακλής Α.Θ. – Απόλλων Κ.: Δημητριάδης, Καφτεράνης, Μπασδάνη.

Γηπ. Ευξεινούπολης (3μ.μ.): Δήμητρα – Αστέρας: Καλατζής, Σακκάς Π., Γεωργατζής.

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος (3μ.μ.): Δάφνη – Ερμής: Βέργου, Μπαρτζιάλης, Αντωνίου.

Ρεπό: Αγχίαλος

Οι σκόρερ

10 ΓΚΟΛ: Καραγιώργος (Αγχίαλος)

7 ΓΚΟΛ: Θ. Παρίσσης (Ηρακλής Α.Θ.)

6 ΓΚΟΛ: Καλέμι (Μικροθήβες)

5 ΓΚΟΛ: Ι.Παναγιώτου (Αχιλλέας), Κάρρος (Αστέρας).

3 ΓΚΟΛ: Α. Αραπίτσας (Δήμητρα), Κακλιάς(Δήμητρα), Πιπινής (Μυρμιδόνες), Ξηροκώστας (Δήμητρα) Καρατέεφ (Δήμητρα), Κανούτας (Ερμής)

2 ΓΚΟΛ: Στεφανής (Δήμητρα), Θ. Κωστούλας (Δήμητρα), Βούλγαρης (Δήμητρα), Π. Μπούρχας (Μυρμιδόνες), Χρυσοστομίδης(Αγχίαλος), Κοτσέλος (Αγχίαλος), Γκιάστας (Δαφνη), Καρακίτσιος (Δάφνη), Μπιρμπίλης (Αθλος), Ξέρας (Αστέρας), Μπαρμπαγιανάκος (Αγροτικός), Πινιάρης (Ερμής), Ακριβόπουλος (Ερμής).

Αναβολή στα πρωταθλήματα Ακαδημιών

Αναβολή των παιχνιδιών για τα πρωταθλήματα Aκαδημιών ΕΠΣΘ, αποφάσισε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για το Σαββατοκύριακο (18 – 19/11) λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν από σήμερα στην περιοχή της Μαγνησίας και της επιβάρυνση που αυτή έχει επιφέρει στα γήπεδα του νομού…

Έτσι κανένα από τα παιχνίδια, σε επίπεδο ακαδημιών, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν το Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου