ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ετοιμότητα για το καλό ξεκίνημα

σε-ετοιμότητα-για-το-καλό-ξεκίνημα-300455

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια εβδομάδα απέμεινε για το ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη σέντρα, που θα γίνει για τους «ερυθρόλευκους» στο Καρπενήσι (1/10, 16.00) κόντρα στο Βελούχι…

Το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος -και η 11η πρεμιέρα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής- έχει πάντα ιδιαιτερότητες, αφού οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν με σοβαρότητα και χωρίς να υποτιμούν αντιπάλους να κάνουν ξεκίνημα με νίκη απέναντι σε μια θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα, που όμως έχει έδρα γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Έτσι οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται και γι’ αυτό, με τον χρόνο να βοηθά στην προσαρμογή τους.

Το γεγονός ότι το ματς της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με το Βελούχι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου που έχει πλαστικό τερέν, οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου να κλείσουν φιλικό με την Αγία Άννα της Β’ ΕΠΣΘ, στις εγκαταστάσεις της οποίας υπάρχει ανάλογος αγωνιστικός χώρος, για να εξοικειωθούν οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα. Το φιλικό θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα υπό το φως των προβολέων. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν και σήμερα στο ίδιο γήπεδο, και πολύ πιθανόν θα κάνουν και νέα προπόνηση σ’ αυτό μετά το φιλικό.

Στις προπονήσεις μετέχουν όλοι οι παίκτες, πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη, για τον οποίο γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σύντομα κοντά στην ομάδα, ενώ λαμβάνει μέρος και ένας νεαρός αμυντικός μέσος, ο Γιάννης Σιγαλάκος, ο οποίος είναι πρωτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. (Την περίοδο 2016-17 ανήκε στον Εθνικό Πειραιώς.)

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας πάντως έχει στρέψει το ενδιαφέρον του κυρίως στο πρώτο ματς, και το ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί έτοιμος και με διάρκεια, και κυρίως να μη ξεγελαστεί που στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ομάδες που πέρσι έπαιζαν σε τοπικά πρωταθλήματα (μετά το Καρπενήσι υποδέχεται τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων, και μετά παίζει στην Ιτέα με τον Αστέρα).

Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα είχε γίνει και την περίοδο 2007-08 ως Εθνικός Ολυμπιακός Β., και σε εκείνη την πρεμιέρα είχε κερδίσει τον Θερμαϊκό 1-0 με γκολ του Πολωνού Ζίμον Σάβαλα… ενώ για τον Ολυμπιακό το ματς την 1η Οκτωβρίου με το Βελούχι δεν είναι το πρώτο του στο καρπενήσι, αφού έχει αντιμετωπίσει το Βελούχι σε πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής.

Τελευταία μάλιστα φορά που οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν κόντρα στο Βελούχι, την περίοδο 2006-07, στην ομάδα προπονητής ήταν ο Μιχ. Ζιώγας, ενώ στην ομάδα του Καρπενησίου αγωνίζονταν ο Αλεξ. Μπακαλίδης που είναι και φέτος στην ομάδα. (Τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-1 στο Καρπενήσι και 2-0 στον Βόλο.)

Εξόρμηση για τα διαρκείας

Εξόρμηση στο κέντρο του Βόλου με σκοπό να προωθήσει τα διαρκείας στους επιχειρηματίες της περιοχής συνεχίζουν να κάνουν άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους της ομάδας μας και να τους εξυπηρετήσει άμεσα, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αποφάσισε να βρίσκονται όλη αυτή την εβδομάδα – ώρες καταστημάτων- στο κέντρο του Βόλου, εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ενημερώνουν και να διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας στους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)».

Φιλικά της γυναικείας ομάδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει στις προπονήσεις και τις δυο Αμερικανίδες Κιάρα Άντριους και Μοριάνα Κλέιτον, ενώ άρχισαν και τα φιλικά παιχνίδια ετοιμότητας για το κύπελλο και το πρωτάθλημα της Α1.

Αύριο Δευτέρα 3.30μμ και την Τρίτη το πρωί αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Βουλγαρίας, ενώ το διήμερο 30/9 -1/10 ο Ολυμπιακός διοργανώνει τουρνουά και η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καλλιθέας από την Α1 και τις ομάδες της Α2 Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολύμπια Λάρισας

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 15 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθλητικό, ενώ νωρίτερα για τη β’ φάση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 7/10 ή την Κυριακή 8/10 τον Παναθλητικό στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο μπάσκετ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια του 1ου, του 2ου και του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου και στο ΕΑΚ Βόλου υπό την επίβλεψη των προπονητών και προπονητριών Μιχάλη Καπουρνιώτη, Ελένης Παπαθανασίου, Ιωάννας Ράμμου και Ραφαέλλας Σουλτάνη. Ήδη, η προσέλευση των παιδιών είναι μεγάλη, ενώ στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη προσέλευση και έντονος ενθουσιασμός. Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των Ευθύμη Χούτα (υπεύθυνος υποδομών, τηλ. 6945419992) και των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σουλτάνη Ραφαέλα (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ, τρόπο ζωής.

Διαρκείας του μπάσκετ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για τη νέα αθλητική περίοδο 2017-18, που ως γνωστό φέτος θα υπάρχουν δυο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

Τα RED που τιμώνται 40 ευρώ, και

Τα GOLD που τιμώνται 100 ευρώ, και οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από ειδική θέση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ανεξαρτήτως κατηγορίας, τα εισιτήρια αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, τόσο της γυναικείας ομάδας, που την αθλητική περίοδο 2017-18 θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, όσο και της αντίστοιχης ανδρικής ομάδας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου