ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δοκιμάζει τις δυνάμεις της

δοκιμάζει-τις-δυνάμεις-της-344817

Η Νίκη Βόλου στο φιλικό με τον Ολυμπιακό σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Τις δυνάμεις της δοκιμάζει σήμερα στις 6.30μμ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό η Νίκη Βόλου, που δείχνει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, αν και σε ετοιμότητα υπολογίζεται ότι θα βρίσκεται σε ένα περίπου μήνα, με πιο πλήρες ρόστερ.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, από την πρώτη πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού θα γίνεται η προσέλευση του κόσμου της Νίκης, όπως ανακοίνωσε η Δ.Ε. των κυανόλευκων, που ζήτησε τη στήριξη της ομάδας σε φίλαθλα πλαίσια. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας σχετικά με την προσέλευσή τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη 23/08/2017 στις 18:30. Οι φίλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την 1η Πεζογέφυρα (προς την πλευρά της Ν. Ιωνίας) όπου εκεί θα λειτουργεί το εκδοτήριο για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος της Νίκης θα δώσει το δικό του χρώμα στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, υποστηρίζοντας την ομάδα μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Άλλωστε εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο!».

Σήμερα θα υπάρχουν κάποιες απουσίες, αλλά όπως και στο προηγούμενο φιλικό ίσως συνεχιστούν κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών όπως του Καμερουνέζου Patrick Kamgaing και του Θωμά Γιαλαμίδη, ενώ οι άνθρωποι της Νίκης περιμένουν τους Γιάκοβλεφ, Ντόλγκι και Σούσκιν.

Τα διαρκείας

Μεγαλύτερη κίνηση και με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η Δ.Ε. της Νίκης ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί έξι κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

Εγγραφές

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, συνεχίζονται οι εγγραφές των Ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών. Από την πρώτη πεζογέφυρα η προσέλευση του κόσμου της Νίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου