ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ενδιαφέρον» που δίνει ελπίδες

ενδιαφέρον-που-δίνει-ελπίδες-417242

Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον -έστω κι αν δεν έχει εκδηλωθεί επίσημα- και πάνω από μια πρόταση για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από Διοικούσα Επιτροπή, δημιουργεί ελπίδες πως ο Ολυμπιακός θα βγει «δυνατός» και διοικητικά και αγωνιστικά για το νέο πρωτάθλημα, που ο μόνος στόχος θα είναι η επιστροφή της αμάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ απομένουν 9 μέρες για τη γενική συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, όπου θα αποφασιστεί η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε Δ.Ε., συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι διεργασίες, αν και το μόνο επίσημο δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για συνέχεια από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, που ήδη κατάθεσε την πρότασή του για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, επιθυμώντας να συνεχίσει να ηγείται της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μέχρι τη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, όπου θα αποφασιστεί σε ποιον θα δοθεί το χρίσμα για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, o Ευριπίδης Τσιμπανάκος δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε δική του κίνηση, και το μόνο που αφήνει να εννοηθεί είναι πως θέλει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους εξετάζοντας όλα τα δεδομένα.

Κι ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρα δεύτερη πρόταση, είτε από τον Ευρ. Τσιμπανάκο είτε από τον Τζόναθαν Βαΐτση, υπάρχει έντονη φημολογία πως ένας ακόμη Βολιώτης επιχειρηματίας, ο Γιάννης Κουφιδάκης, που είχε συμβάλει παλαιότερα στο να επανέλθει ο Ολυμπιακός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, φέρεται να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ι. Κουφιδάκης, που έχει διατελέσει πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, λέγεται ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν, αν και από την πλευρά του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος κρατεί σιγήν ιχθύος.

Η Γ.Σ. στις 3/7 στο Forum

Στις 3 Ιουλίου στο FORUM, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, θα γίνει η γενική συνέλευση, με κορυφαίο θέμα ανάμεσα σε άλλα την ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18. Η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) και ώρα 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19:30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της γενικής συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Νέο τουρνουά ακαδημιών

Στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του, ο Ολυμπιακός Βόλου -σε συνεργασία με τη Boca Sports και τον Δημήτρη Μητρογιάννη- διοργανώνει νέο τουρνουά ακαδημιών. Θα χρησιμοποιηθούν τέσσερα γήπεδα, το κεντρικό και το βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, το ΕΑΚ Βόλου και το γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Θα δώσουν το παρών και ομάδες εκτός Μαγνησίας, αλλά και δύο βουλγαρικές, ενώ πέραν τον Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι σύλλογοι από τον νομό Μαγνησίας που θα λάβουν μέρος.

Οι ακαδημίες εκτός νομού που θα λάβουν μέρος είναι η Ακαδημία Παθιακάκη, το Κορωπί, ο Δαναός Καλαμάτας, η Ελεούσα Ιωαννίνων, ο Ολυμπιακός Πετρούπολης, η Δάφνη Αθηνών, η Boca F.C., οι Ακρίτες Συκεών, αλλά και οι Locomotiv Mezdra και F.C. Varna.

Στην Κατερίνη οι ακαδημίες μπάσκετ

Στην Κατερίνη, για σειρά φιλικών αγώνων με όλα τα τμήματα του Αρχέλαου-Πιερικού, μεταβαίνουν σήμερα οι ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. (νεάνιδες-κορασίδες-παίδες-παμπαίδες-μίνι) στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εκδηλώσεων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Οι αγώνες θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις νεαρές αθλήτριες και τους αθλητές να δώσουν αγώνες, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, μα και να γνωρίσουν παιδιά της ηλικίας τους από άλλη περιοχή. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί από το ΕΑΚ. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, ενώ θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Το βάρος της μεταβατικής περιόδου δίνεται κυρίως στη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και στη μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ γίνονται και εσωτερικά τουρνουά.

Ανακοίνωση Δ.Ε. μπάσκετ

Η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνουν ότι αδίκησαν την ΑΕΒΔ σε παλαιότερη ανακοίνωση… Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, σχετικά με την ανακοίνωση που είχε αναρτήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2017 στο επίσημο site της, και μετά από συζητήσεις που έγιναν με τη Διοίκηση της ΑΕΒΔ, θεωρεί ότι, χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα, αδίκησε την προσπάθεια της ομάδος της ΑΕΒΔ.

Σχετικά δε με επεισόδια που έλαβαν χωρά κατά τον τελευταίο αγώνα Κορασίδων μεταξύ των δυο ομάδων, στα οποία δεν είχαν καμία εμπλοκή οι διοικούντες των δυο ομάδων, πιστεύουμε ότι αδικούν την προσπάθεια των νεαρών αθλητριών και δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο συλλόγων. Στο μπάσκετ χρειάζεται η συνένωση όλων των δυνάμεων και η ομάδα μας, όσο διοικούμε, θα καταβάλλει προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου