ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση αγωνίας με «φήμες»

παράταση-αγωνίας-με-φήμες-419018

Ενώ απομένουν 10 μέρες για τη γενική συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, όπου θα αποφασιστεί η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε διοικούσα επιτροπή όπως και πέρσι, το δεδομένο είναι ότι ενώ υπάρχει μια πρόταση και αναμένεται και μια δεύτερη, τώρα οι φήμες κάνουν λόγο και για τρίτη!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μέχρι τη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αποφασίσει σε ποιον θα δοθεί το χρίσμα για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, o Ευριπίδης Τσιμπανάκος δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε δική του κίνηση, και το μόνο που αφήνει να εννοηθεί είναι πως θέλει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα.

Κι ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρα η δεύτερη πρόταση, είτε από τον Ευρ. Τσιμπανάκο είτε από τον Τζόναθαν Βαΐτση, χθες ακούστηκε η «φήμη» πως γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας, που έχει διατελέσει μέλος σε διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και που έχει ματώσει οικονομικά στο παρελθόν για την ομάδα, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ερασιτέχνη για την ποδοσφαιρική ομάδα, με σκοπό αυτή η πρόταση να ενώσει όλες τις δυνάμεις κι όχι να χωρίσει. Μάλιστα αναφέρθηκε και το όνομα του Γιωργου Τόρη που όταν το «πληροφορήθηκε» το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι αγαπά τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν ξανασχολείται διοικητικά, ευχόμενος να αποκτήσει ισχυρή διοίκηση που θα τον οδηγήσει ψηλά και στη θέση όπου αξίζει να βρίσκεται…

Έτσι, το μόνο επίσημο δεδομένο είναι αυτό του Παναγιώτη Μποτσιβάλη που ήδη κατάθεσε την πρότασή του για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, και επιθυμία του είναι να συνεχίσει να ηγείται της ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Μανώλη Πολύζο, ο οποίος και πέρυσι ήταν στην Δ.Ε. και είχε συμβάλει και αυτός οικονομικά στον Ολυμπιακό.

Η πρόταση Μποτσιβάλη είναι πρόταση ανόδου, και σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σε θέση να βγάλει εις πέρας τη χρονιά, δίχως ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα.

Άλλωστε ο κ. Μποτσιβάλης, έχει δηλώσει πριν ακόμη καταθέσει την πρόταση πως η ομάδα θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα για να ανέβει κατηγορία και δεν θέλει να αποτύχει για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Γ.Σ. στις 3/7 στο Forum

Στις 3 Ιουλίου στο FORUM όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, θα γίνει η γενική συνέλευση, με κορυφαίο θέμα ανάμεσα σε άλλα την ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18. Η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) και ώρα 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19:30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της γενικής συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Και τη νέα σεζόν Αλεξίου

Ο Κώστας Αλεξίου θα συνεχίσει να είναι μέλος του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων έχει ως εξής: «Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18 συμφώνησαν ο Κώστας Αλεξίου και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο αρχηγός της ομάδας μας Κώστας Αλεξίου αγωνίζεται στη θέση του play maker, είναι η ψυχή της ομάδας κι έχει βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της ομάδας όλα τα χρόνια που βρίσκεται σ’ αυτήν. Την περσινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά επανήλθε στα μέσα της αθλητικής περιόδου και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική μονάδα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ της νέας αθλητικής περιόδου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου