ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Περάστε κόσμε» με ερωτηματικά!

περάστε-κόσμε-με-ερωτηματικά-484272

«Περάστε κόσμε» θα είναι την Κυριακή το γήπεδο της Νίκης, αφού σύμφωνα με τη Δ.Ε Τζήμα, χωρίς εισιτήριο θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι της Νίκης να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς που είναι προγραμματισμένος για τις 17:00.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η διοίκηση ποδοσφαίρου του συλλόγου προέβη στην ανακοίνωση αυτή ως συγγνώμη, και λαμβάνοντας υπόψη την απογοήτευση των φιλάθλων της για την προηγούμενη βαριά ήττα, αλλά δεν αναφέρει πουθενά αν θα βρεθεί στο γήπεδο για να καλύψει τα έξοδα!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, θέλοντας να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας, για τη βαριά ήττα του Πανθεσσαλικού, αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη την είσοδο στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τους Μαύρους Αετούς, παιχνίδι που θα γίνει στο “Π. Μαγουλάς” στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα υπάρχουν, αλλά ο κόσμος μπορεί να τα προμηθεύεται προαιρετικά.

Επίσης η Διοίκηση Ποδοσφαίρου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι προσέφυγε -ως όφειλε- στα αρμόδια όργανα κατά των πρόσφατων εκλογών της ερασιτεχνικής Νίκης, αφού για πολλοστή φορά το καταστατικό του συλλόγου καταστρατηγήθηκε»!

Στη Νίκη μετά τις εκλογές πολλοί θα περίμεναν ηρεμία και προγραμματισμό, αυτό δεν συμβαίνει αν και ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν. Στη δήλωση που έκανε την Τετάρτη ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των πρόσφατων εκλογών στον Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι ο κόσμος έδειξε το μέλλον για τον σύλλογο.

Αντίθετα ο υπεύθυνος ακόμη της Δ.Ε. Αθ. Τζήμας, αν και μη μέλος του συλλόγου, ανέφερε ότι προσέφυγε κατά των πρόσφατων εκλογών της ερασιτεχνικής Νίκης κι ενώ ορίστηκε διαιτητής από τη Σάμο (!) με περισσότερα έξοδα …άνοιξε τις πόρτες στον κόσμο που τον αποδοκιμάζει, θέλοντας ίσως και να «εκβιάσει» την Νίκη!

Στη Νίκη πάντως είναι σε ετοιμότητα, αφού σε περίπτωση που δεν πληρωθεί η διαιτησία δεν γίνεται αγώνας και υπάρχει και μηδενισμός και κανείς δεν θέλει τέτοιο διασυρμό!

Η προσπάθεια άλλωστε του Θ. Τζήμα, που εκτός του ότι έχει απλήρωτους παίκτες θέλει να «βλάψει» τον σύλλογο και μέσω της νομικής οδού να φέρει αναταραχή και να ακυρώσει τις πρόσφατες εκλογές στον Ερασιτέχνη, φέρνει τους πάντες με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις εναντίον του.

Στο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή Νίκη Βόλου, παίζει με αντίπαλο τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο και θέλει ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου, και από την ΚΕΔ/ΕΠΟ διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Σφέτσιας από την ΕΠΣ Σάμου (!), με βοηθούς από τη Φθιώτιδα.

Η Νίκη πάντως ίσως και με νέα πρόσωπα, ίσως και με περισσότερους νέους …την Κυριακή θέλει να δώσει την αγωνιστική απάντηση στο γήπεδο…

Ως τώρα στο πρωτάθλημα τρεις είναι οι παίκτες της Νίκης που έχουν καταφέρει να παίξουν και στα 26 ματς του πρωταθλήματος. Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας ο αριστερός μπακ Δημήτρης Δημολιός και ο επιθετικός Γιάννης Κορέτα

Ακολουθούν με 25 συμμετοχές οι Γιώργος Ναουμίδης, Γιώργος Νικλητσιώτης και Νέτι Μέτσε, 24 συμμετοχές έχει ο Κόλα, 23 ο Πετράκος, 22 ο Παρασκευαΐδης ενώ 21 συμμετοχές έχει ο Παπαδήμας. Ο Παπαγεωργίου έχει 18 συμμετοχές, ο Μαλακασιώτης 15 και 14 έχουν οι Βέργος και Αλεξανδρής.

Ακολουθούν οι Σκοπελίτης (9), Γαρυφαλλόπουλος (6), Ματθαίου(3), Τσιανάκας, Χατζόγλου (2) ενώ από αυτούς που έχουν αποτελέσει παρελθόν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχουμε τα εξής: Ζενούνι (9), Τσιουρέλης (8), Βασίλιεβιτς (7), Τορεζάνι (7), Μάριος Παπαδόπουλος (3 ) και Κόκκας (1), ενώ δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα οι Βουρδάκης, Ράπτης, Χουζούρης, Χατζησταμάτης, Τασιάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου