ΤΟΠΙΚΟ

Σε νέα ώρα και …με νέα δεδομένα

σε-νέα-ώρα-και-με-νέα-δεδομένα-519447

Σε νέα ώρα (4μ.μ.) με νέα δεδομένα και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον μπαίνει από αύριο στην τελική ευθεία το τοπικό πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΘ, αφού μετά την ένσταση για παράβαση κανονισμών κατά του πρωτοπόρου ΓΣ Αλμυρού, η μεγάλη διαφορά 11 βαθμών από τον Διαγόρα και 13 από τον Πύρασο μειώνεται στο +4 από την ομάδα της Αγχιάλου και στο + 5 από αυτή του Στεφανοβικείου, από ένα δικό του «λάθος»!!! (Ο Αλμυρός αν και κέρδισε τον Πύρασο 3-0 για διάστημα 6 λεπτών αγωνίστηκε με έναν παίκτη αντί 2 κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα, που βεβαίως απαγορεύεται.)

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην 22η αγωνιστική αυτή την Κυριακή, ο ΓΣΑ θέλοντας να κρατήσει διαφορά θα αγωνιστεί στη Σούρπη με τον Αίαντα, στην επομένη (23η) θα υποδεχθεί την Ακρόπολη κι αμέσως μετά (24η) θα αγωνιστεί στην αήττητη έδρα του Διαγόρα, ο οποίος την Κυριακή παίζει στο Βόλο με την Ακρόπολη, και μετά κερδίζει άνευ αγώνα την ΑΕΔ.

Επίσης ο Πύρασος την Κυριακή υποδέχεται τον Ηρακλή, από τον οποίο είχε την πρώτη του ήττα φέτος στον α΄ γύρο, στην 23η παίζει στον Πτελεό και μετά υποδέχεται την Αγία Παρασκευή, ενώ ενδιαφέρον την Κυριακή υπάρχει και σε ματς ομάδων που θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή.

Το πρόγραμμα στην Α’ Κατηγορία (22η) την Κυριακή 26 Μαρτίου έχει ως εξής:

*Γηπ. Σκοπέλου (11π.μ.): Σκόπελος-Άρης Μελισσατίκων (Καλατζής, Τασιόπουλος Θ., Τσολακίδης)

*Γηπ. Αγ. Παρασκευής (12 μ.): Αγία Παρασκευή-Σκιάθος (Χαλβατζάκος, Τριφονίδης, Αναστασίου Π.)

*Γηπ. ΕΑΚ Βόλου (4μ.μ.): Ακρόπολη-Διαγόρας (Βλάχος, Γόργορης, Διαμαντάρα)

*Γηπ. Σούρπης (4μ.μ.): Αίας-Γ.Σ. Αλμυρού (Νικόπουλος, Σακκάς Π., Σφυρής)

*Γηπ. Νεάπολης (4μ.μ.): Σαρακηνός-Θησέας (Κούστας, Μπαρτζιάλης, Αναστασίου Α.)

*Γηπ. Ν.Αγχιάλου (4μ.μ.): Πύρασος-Ηρακλής (Τασιόπουλος Γ., Τασιόπουλος Κ. ,Γεωργατζής)

*Γηπ. Πτελεού (4μ.μ.): Πρωτεσίλαος-Απόλλων Καναλίων (Θεοχάρης, Γιάννης, Καρακίτσος)

*Παγασητικός-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 α.α

Οι σκόρερ

21 ΓΚΟΛ: Μαν. Πάσχος (Διαγόρας).

13 ΓΚΟΛ: Θαν. Αραμπατζής (ΓΣΑ)

11 ΓΚΟΛ: Παν. Κοντοβάς (ΓΣΑ), Θαν. Κατσαβριάς (Αίας), Αλ. Αραπίτσας (Πρωτεσίλαος), Σπ. Νούσιας (Άρης)

10 ΓΚΟΛ: Κωτσιαρίδης (ΓΣΑ)

9 ΓΚΟΛ: Κρανάς (ΓΣΑ), Κουβελάς (Διαγόρας)

8 ΓΚΟΛ: Καραγιάννης (Αγία Παρασκευή), Μ. Τσουκάλης (Ακρόπολη), Καπούλας (Διαγόρας), Αλ. Σιώμος (Πύρασος).

7 ΓΚΟΛ: Σαμαράς (Σαρακηνός)

6 ΓΚΟΛ: Ι. Κοντοβάς (Ηρακλής/Σαρακηνός), Ασλάνογλου (Ηρακλής), Κοτζαθανάσης (Πύρασος),Τσιουρής (Απόλλων Καναλίων)

5 ΓΚΟΛ: Νασιακόπουλος (ΓΣΑ), Ν. Βούλγαρης (ΓΣΑ), Πετρόπουλος (Άρης/ΑΕΔ), Λάιος (Παγασητικός), Χυσάι (Σκόπελος), Βλάχος (Θησέας), Βουρδάκης (Θησέας), Θ. Θ. Κωστούλας (Αίας), Σφάκας (Πύρασος).

4 ΓΚΟΛ: Βαλωτής (Σαρακηνός), Μαριγκλέν (Πρωτεσίλαος), Συνοδινός (Σκόπελος), Παγώνης (Ακρόπολη), Γκουγκούδης (Θησέας), Ισά (Θησέας), Παπαϊωάννου (ΑΕΔ), Νικολαΐδης (Σκιάθος), Χειλάς (Αίας), Χριστέλος (Αίας), Μαλισσιόβας (Πύρασος)

3 ΓΚΟΛ: Τσεκούρας (Σαρακηνός), Ζαρίφης (Σαρακηνός/ΑΕΔ), Ι. Αραπίτσας (Πρωτεσίλαος), Π. Βούλγαρης (Πρωτεσίλαος/ΓΣΑ), Ίμπρα (Άρης), Ταφίλης (Σκόπελος), Σατελιάν (Ηρακλής), Μαυρίδης (Ηρακλής), Μαρμαρινός(Αγία Παρασκευή), Στ. Μαλακασιώτης (Αγία Παρασκευή), Μόσιος (Ακρόπολη), Κόρμπας (Θησέας), Γκάμπας (Διαγόρας), Μπάμπα (Σκιάθος), Σκέμπι (Σκιάθος), Σαρρής (Σκιάθος), Ι. Αντζούρης (Πύρασος).

Ενα ματς Β’ Κατηγορίας

Ένα ματς Β’ Κατηγορίας θα γίνει την Κυριακή και αφορά εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής μεταξύ του Αγροτικού και της Αγίας Άννας.

Στον β΄ όμιλο υπάρχουν κι εκεί νέα δεδομένα, αφού η Αγχίαλος πήρε στα «χαρτιά» τον αγώνα με την Αγία Άννα, τον οποίο είχε χάσει το περασμένο Σάββατο με 1-3, μετά από ένσταση που κατέθεσε για αντικανονική συμμετοχή, και έτσι είναι πλέον στους 39 βαθμούς και ισοβαθμεί εκ νέου με τις Μικροθήβες στη 2η θέση, ενώ η Αγία Άννα εκτός από την απώλεια του αγώνα τιμωρήθηκε και με αφαίρεση τριών βαθμών.

Επίσης ο αγώνας Ηρακλής Α.Θ.-Μυρμιδόνες, που δεν διεξήχθη διότι δεν συμπλήρωναν ομάδα οι γηπεδούχοι, κατακυρώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ υπέρ του συγκροτήματος του Πλατάνου με τέρματα 0-3. Επίσης, από τον Ηρακλή Α.Θ. αφαιρέθηκαν και δύο βαθμοί.

Την Κυριακή26/3 στη Β’ ΕΠΣΘ (β’ όμιλος) θα γίνει το ματς:

Γηπ. Αϊδινίου (4μ.μ.) Αγροτικός-Αγία Άννα (εξ αναβολής της 15ης αγωνιστικής ). Διαιτησία: Σαμαράς, Κατσιγιαννάκης, Γερμάνης.

Βαθμολογία

Β΄ ΕΠΣΘ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

1. Μαγνησιακός 43 (44-10)

2. Αγχίαλος(-2) 39 (41-10)

3. Μικροθήβες 39 (35-17)

4. Δήμητρα 35 (41-18)

5. Αχιλλέας 31 (32-19)

6. Μυρμιδόνες 29 (24-15)

7. Αγία Άννα(-3) 21 (35-23)

8. Ν.Α. Νίκης 19 (27-26)

9. Άθλος 19 (27-38)

10. Αγροτικός 6 (12-42)

11. Ηρακλής Α.Θ. (-2) 4 (11-52)

12. Αργοναύτες -6 (0-51)

*Αγροτικός και Αγία Άννα έχουν έναν αγώνα λιγότερο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου