Θέλει να βγει πιο ενισχυμένος

θέλει-να-βγει-πιο-ενισχυμένος-14234

Παράταση εγγραφών μελών στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ενόψει γενικής συνέλευσης

Με ζητούμενο να βγει πιο ενισχυμένος για το νέο ξεκίνημα και την επόμενη μέρα ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου μετράει αντίστροφα και αισιόδοξα για την γενική συνέλευση που θα κρίνει το μέλλον του αφού στις 9 Μαΐου έχει οριστεί η διαδικασία από την οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα που επί της ουσίας εδώ και 3 μήνες δεν υφίσταται.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/5 στο «Παρκ» στις 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20.00 της ίδιας μέρας και μάλιστα λόγω της κίνησης για εγγραφή νέων μελλών αφού έτσι ο ΑΣ Ολυμπιακός θα είναι πιο ενισχυμένος δόθηκε και η σχετική παράταση…

Αλλωστε το ενδιαφέρον της συνέλευσης στρέφεται όχι μόνο στην ενημέρωση πάνω στο θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και το μέλλον με τους ήδη ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται τόσο στο Βόλο, όσο και εκτός Μαγνησίας και επιθυμούν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως λόγω της συνεχιζόμενης ροής εγγραφών νέων μελών και επανεγγραφών παλιών μελών, τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 4/5 και την Πέμπτη 5/5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Λόγω της συνεχιζόμενης ροής εγγραφών νέων μελών και επανεγγραφών παλιών μελών, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης, η οποία έχει ανακοινωθεί για τις 9 Μαΐου 2016, τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου θα είναι ανοικτά την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 από 18.00 – 20.00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς, από τις 16.00 έως τις 19.00 τις ίδιες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι: Οσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους, για τα έτη 2015-16, ποσού 20 ευρώ ανά έτος, έως τις 27 Απριλίου 2016.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ.

Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου, εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης.

Ευχόμαστε στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου