Φοβερό τροχαίο στον Περιφερειακό

φοβερό-τροχαίο-στον-περιφερειακό-433950

Ενα ακόμη ατύχημα καταγράφηκε χθες το βράδυ στη μακριά λίστα των τροχαίων στον Περιφερειακό Βόλου. Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν σφοδρότατη. Αυτοκίνητο κινούμενο πάνω στον Περιφερειακό με κατεύθυνση τη Γορίτσα, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τις πρώτες εκτιμήσεις του Τμήματος Τροχαίας, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, παρασύροντας δικυκλιστή, ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Ιωλκού.
 
Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν από διερχόμενους οδηγούς και πεζούς εκείνη την ώρα από το σημείο, γύρω στις 10 το βράδυ, μπροστά στη θέα του φοβερού τροχαίου ατυχήματος.
 
Από το αυτοκίνητο που διαλύθηκε, σέρνοντας τη μοτοσικλέτα και παρασέρνοντας ολόκληρο στύλο των φωτεινών σηματοδοτών, εξήλθαν οι δύο επιβάτες. Το αυτοκίνητο έκανε περιστροφή και βρέθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο δεξιά, όπου και ακινητοποιήθηκε.
 
Ο 28χρονος οδηγός του δικύκλου σώθηκε από πραγματικό θαύμα. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, στο Νοσοκομείο Βόλου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα.
 
Ο εκκωφαντικός θόρυβος της σύγκρουσης, η πτώση του μεταλλικού στύλου των σηματοδοτών που παρέσυρε το αυτοκίνητο και οι φωνές πανικού, έβγαλαν κατά δεκάδες τους κατοίκους της περιοχής στο δρόμο.
 
Δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι από το τροχαίο ατύχημα είχαν γλυτώσει ανθρώπινες ζωές. Για άλλη μια φορά όσοι διαμένουν κοντά στον Περιφερειακό συνάντησαν σκηνές σοκ στο οδόστρωμα. Η απόγνωσή τους έκδηλη για το δρόμο που έχει μετατραπεί σε καρμανιόλα.  
 
Τα φρεναρίσματα έχουν μετατραπεί σε καθημερινό τους εφιάλτη. Οι συγκρούσεις οχημάτων στις ισόπεδες διαβάσεις του Περιφερειακού βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη. Ο φόβος τους για τον κίνδυνο που διατρέχουν ανθρώπινες ζωές και κυρίως των παιδιών τους δεν τους επιτρέπει ούτε να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.
 
Διασχίζουν τον Περιφερειακό, συνοδεύοντας τα παιδιά τους στο σχολείο και κάνουν το σταυρό τους μέχρι να φτάσουν στην απέναντι πλευρά του επικίνδυνου δρόμου. 
 
Χθες το βράδυ, για άλλη μια φορά δήλωναν την οργή τους για ένα έργο που σχεδιάστηκε για να μοιάζει με… λαιμητόμο και την έντονη διαμαρτυρία τους για όσους αδιαφορούν απέναντι στις ανθρώπινες ζωές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου