ΤΟΠΙΚΑ

Αγριος ξυλοδαρμός στο Βόλο – Πήρε εκδίκηση μετά την αποφυλάκισή του;

αγριος-ξυλοδαρμός-στο-βόλο-πήρε-εκδί-181475

Αγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, μπροστά σε δεκάδες θαμώνες καφετέριας στο Βόλο. Νεαρής ηλικίας άτομο προσέγγισε την καφετέρια και πλησίασε θαμώνα του καταστήματος. Σύμφωνα με μάρτυρες του περιστατικού τον ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα του ξυλοδαρμού έφερε τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από σειρά εξετάσεων κρίθηκε ότι δεν έχρηζε νοσηλείας και αποχώρησε. Δεν είχε διασταυρωθεί μέχρι χθες το βράδυ, εάν υποβλήθηκε ή όχι μήνυση στην Αστυνομία και αν κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε βάρος του φερόμενου ως δράστη του επεισοδίου.

Το σκηνικό άφησε άφωνους τους θαμώνες της καφετέριας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα γρονθοκοπήματα που δέχθηκε ανελέητα.

Οι πληροφορίες, πάντως, που ακολουθούσαν για όσα φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από το βίαιο επεισόδιο, είναι σοκαριστικές. Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης του επεισοδίου είναι άτομο που μόλις προ δύο – τριών ημερών αποφυλακίστηκε. Είχε κριθεί προφυλακιστέος μαζί με άλλα δύο ακόμη άτομα, μετά από εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης από τις αστυνομικές αρχές στη Μαγνησία και μετά από γιγαντιαία επιχείρηση που είχε οδηγήσει σε αρκετές συλλήψεις, αλλά και αποκαλύψεις για τη δράση τους.

Αλλες πηγές έλεγαν ότι μέσω facebook ο δράστης της χθεσινής επίθεσης είχε απειλήσει για κάτι που θα συμβεί σύντομα, αλλά χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θα ακολουθούσε. Χθες όταν πληροφορήθηκαν το συμβάν κατανόησαν… τι έκρυβε η απειλή. Ο αποφυλακισθείς ξυλοκόπησε ένα από τα πρόσωπα, τα οποία θεώρησε ότι είχαν να κάνουν με την υπόθεση, η οποία τον οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και προφυλακιστέο…

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου