ΤΟΠΙΚΑ

Βρήκε τον αδερφό του νεκρό

βρήκε-τον-αδερφό-του-νεκρό-498622

Δίπλα στο άψυχο σώμα του 49χρονου, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε 34χρονος φίλος του

Σε κατάσταση εκτός ελέγχου βρέθηκε χθες 50χρονος, ο οποίος σχολώντας από την εργασία του και επιστρέφοντας στο σπίτι του στο Βόλο, χθες τα μεσάνυχτα, αντίκρισε στην κρεβατοκάμαρα της κοινής τους κατοικίας, τον 49χρονο αδερφό του νεκρό. Μέσα στο σοκ που υπέστη, όταν διαπίστωσε ότι ο αδερφός του δεν ζούσε, φέρεται ότι στράφηκε εναντίον του 34χρονου που βρίσκονταν μαζί του, θεωρώντας τον ως υπαίτιο του θανάτου του αδερφού του.

Ο 50χρονος φώναζε με θρήνο και οργή και δίχως να είναι σε θέση να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών του, απείλησε τον 34χρονο ότι θα τον πετάξει από το μπαλκόνι. Γείτονες που άκουσαν τη μεγάλη φασαρία ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τελικά, ο 50χρονος με τις παρεμβάσεις των γειτόνων, κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία του. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ για νεκροψία – νεκροτομή μεταφέρθηκε η σορός του 49χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος αποδίδεται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Από τις έρευνες που ακολούθησαν στο χώρο του διαμερίσματος, αστυνομικοί εντόπισαν στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας 75 ναρκωτικά δισκία και συσκευασίες με ηρωίνη 1,32 γραμ. και 0,76 γραμ. Στο τσαντάκι του 34χρονου βρέθηκαν ακόμη 27 ναρκωτικά δισκία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου το οποίο έδωσε εντολή για νεκροψία – νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 34χρονος, μετά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου