ΤΟΠΙΚΑ

Γερανός «σήκωσε» Ι.Χ. στο Βόλο

γερανός-σήκωσε-ι-χ-στο-βόλο-741017

Οργιο παράνομων σταθμεύσεων στο κέντρο εμπόδιζε τον αποχιονισμό

Δεκάδες αυτοκίνητα «εξαφανίστηκαν» από τις παράνομες θέσεις στάθμευσής τους τις δύο προηγούμενες ημέρες, ενώ κατά δεκάδες έπεφταν οι κλήσεις σε Ι.Χ., οι οδηγοί των οποίων αγνόησαν τις απαγορευτικές πινακίδες και βρήκαν άνετο… πάρκινγκ σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Οι παράνομες σταθμεύσεις, πέραν του ότι εν μέσω χιονιά, επιχείρησαν μαζικά να καταστρατηγήσουν τα νέα κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο του Βόλου, προκάλεσαν σοβαρά εμπόδια στο έργο αποχιονισμού των συνεργείων.

Αποτέλεσμα ήταν αστυνομικοί να αναλάβουν το έργο απομάκρυνσης των οχημάτων. Σε δεκάδες περιπτώσεις κινητοποιήθηκε ο γερανός της Αστυνομίας, που «σήκωσε» παρκαρισμένα οχήματα, ενώ «πρωτοχρονιάτικο πεσκέσι» στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους είδαν οδηγοί πολλών Ι.Χ. αυτοκινήτων, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν κλήση.

Εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς της Τροχαίας

Δεν δέχθηκε να πληρώσει την κλήση για παράνομη στάθμευση 32χρονος στο Βόλο. Σε κατάσταση αμόκ μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου με την κλήση στα χέρια, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, θεωρώντας ότι άδικα του επιβλήθηκε. Ακολούθησε, όμως, σύλληψή του, όταν εξύβρισε τρεις αστυνομικούς και τους απείλησε. Ετσι, μαζί με την κλήση, βρέθηκε κατηγορούμενος και οι διαδικασίες κινήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Β. ΣΑΜ.

(φωτο: αρχείου)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου