ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γκρίνιες στο ΥΠΕΣ

γκρίνιες-στο-υπεσ-745881

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr., με γκρίνιες φαίνεται ότι ξεκίνησε η «συγκατοίκηση» Αλέξη Χαρίτση και Μαρίνας Χρυσοβελώνη στο ΥΠΕΣ.

Αυτολεξεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr και όσα έγραψε, «o συνήθως χαμηλών τόνων, Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη συνάντησή του με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν του ετέθη από τους συνδικαλιστές το θέμα της από 6 Σεπτεμβρίου (εσπευσμένης) συνάντησης της (ανταγωνιστικής στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους δήμους, ΠΟΠ-ΟΤΑ) με την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβέλωνη των ΑΝΕΛ, εξέφρασε αφενός την έκπληξή του και αφετέρου την ενόχλησή του για τις πρωτοβουλίες της υφισταμένης του, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χαρίτση όχι μόνο δεν είναι αρμόδια αλλά ούτε καν τον ενημέρωσε!

«Δεν το γνώριζα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι αρμόδια η κ. Χρυσοβελωνη για να κάνει τέτοιες συναντήσεις», απάντησε φανερά ενοχλημένος στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο υπουργός Εσωτερικών. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο κ. Χαρίτσης απευθυνόμενος στον παρακαθήμενο του γενικό γραμματέα του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη: «Αυτή τη δουλειά θα κάνω, να μαζεύω την Χρυσοβελώνη;».

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr με απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Εσωτερικών, η κ. Χρυσοβελώνη, έχει στις αρμοδιότητές της, τη Διεύθυνσης Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης του Υπουργείου Εσωτερικών, τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και την εποπτεία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου