ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο Γιώργο Αϋφαντή

τελευταίο-αντίο-στον-50χρονο-γιώργο-α-750059

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Νέα Ιωνία μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 50χρονου Γιώργου Αϋφαντή, επαγγελματία και ιδιοκτήτη της γνωστής καφετέριας «Μέλι Καφέ» στην οδό Εθνικών Αγώνων με Ισιδώρου, που ήταν ένα από τα πολυσύχναστα αθλητικά στέκια της Νέας Ιωνίας. Τραγική ειρωνεία, πριν από έξι περίπου χρόνια είχε χάσει τον πολυαγαπημένο του αδερφό Κοσμά, επίσης από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος Γιώργος Αϋφαντής έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, την ώρα που οδηγούσε το δίκυκλο μηχανάκι του, στην οδό Λαρίσης στο ύψος της ΔΕΗ. Ήταν γύρω στις 2.15 το μεσημέρι. Μαζί με τη σύντροφό του είχαν μεταβεί στο υποκατάστημα της ΔΕΗ για να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος.

Δυστυχώς όμως ο Χάρος τού είχε στήσει καρτέρι. Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αφότου ανέβηκε στο μηχανάκι, όταν παραπονέθηκε στη σύντροφό του ότι αισθάνεται δυσφορία. Αυτές ήταν και οι τελευταίες του κουβέντες. Έχασε αμέσως τις αισθήσεις του και έπεσε στον δρόμο.

Οδηγοί άλλων οχημάτων που διέρχονταν την οδό Λαρίσης, μόλις είδαν τον 50χρονο να πέφτει από το δίκυκλο και να σωριάζεται στη μέση του δρόμου, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Ακολούθησαν σκηνές τραγικές. Μηχανή του ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως στο σημείο μαζί με γιατρό, παρά όμως τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς σφυγμό. Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Από στόμα σε στόμα η είδηση του θανάτου του έγινε μέσα σε λίγη ώρα γνωστή σ’ όλη την πόλη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Γιώργος «έφυγε» με αυτόν τον αιφνίδιο τρόπο.

Ο Γιώργος Αϋφαντής ήταν γέννημα – θρέμμα της Νέας Ιωνίας. Παιδί πρόσχαρο, προσιτό, φιλότιμο, ήταν η «ψυχή» της παρέας.

Στο σπίτι του εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές, όταν φίλοι του Γιώργου μαζί με τη σύντροφό του ανέλαβαν το θλιβερό καθήκον να ενημερώσουν τους δύο τραγικούς γονείς, Αποστόλη και Κλεοπάτρα, ότι ο γιος που ήταν το «αποκούμπι τους» δεν υπάρχει πια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στη Νέα Ιωνία. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11 το πρωί.

«Σπάραξε» το FACEBOOK

Σπαρακτικά τα μηνύματα στο Facebook, στη σελίδα που διατηρούσε ο 50χρονος, από φίλους και γνωστούς που τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο. Λυγίζει καρδιές ο Κώστας Κουσουτζής, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου «Ιππόκαμπος», αποχαιρετώντας τον παιδικό του φίλο και συμμαθητή στο ίδιο θρανίο.

«Γιώργο, παιδικέ μου φίλε σε αποχαιρετώ. Έχω έναν μεγάλο κόμπο στον λαιμό και από τη στιγμή που έμαθα ότι έφυγες ξαφνικά, έχω ένα κενό μέσα μου…

Δεν ξεχνώ όμως με τίποτα, ότι ήσουν αυτός που με βοηθούσε συνέχεια όταν δυσκολευόμουν κάθε μέρα να βγω έξω και να έρθω να σε συναντήσω να τα πούμε στο παρκάκι της ΜΕΤΚΑ…

Δεν ξεχνώ ότι ήμασταν μαζί έξι χρόνια στο ίδιο θρανίο στο 20ό Δημοτικό Νέας Ιωνίας στο Κουφόβουνο και ότι για μένα ήσουν το αυτοκόλλητό μου κι εγώ ήμουν ο στρουμπουλός φίλος σου…Ο Κ.Σ. Ο Κου-Σου όπως με φώναζες…Καλό παράδεισο Γιώργο…».

Bιάστηκες πολύ ρε φίλε να φύγεις. Πολύ άδικο. Γιατί;» έγραψε ο Ν.Κ.

«Δυστυχώς μετά τον αδερφό του Κοσμά, ο ύψιστος τον κάλεσε κοντά του. Δεν ξέρω και εγώ πώς είμαι… Σκέφτομαι τα ξαδέρφια μου και γονείς του, που έμειναν μόνοι τους. Είχαν δυο παιδιά και έμειναν μόνοι… Καλό Παράδεισο ανιψιέ» ανέφερε ο θείος του Γ.Ρ.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου