ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η ανάρτηση

η-ανάρτηση-805177

Δύσκολη έως αδύνατη είναι πλέον η «συγκατοίκηση» Ποταμίσιων στο ΚΙΝΑΛ. Για παράδειγμα στον Βόλο, δεν είναι δυνατόν διορισμένα μέλη του Ποταμιού στα όργανα, να ομιλούν με απαξιωτικό τρόπο για την πρόεδρο του Κινήματος και την ίδια στιγμή να έχουν την απαίτηση (;) να παραμένουν στα όργανα.

Δεν το επισημαίνουμε τυχαία, αλλά με αφορμή την ανάρτηση του κ. Θεόδωρου Κανελλή, μέλους της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας στα social media, η οποία αν μη τι άλλο, εκτός από προσβλητική είναι και αχαρακτήριστη: «Σκέφτομαι τις επιλογές μου και τις ζυγίζω.

Από τη μια ο Καρανίκας , η Αυλωνίτου και ο Αλέξης, από την άλλη ο Κούλης, ο Βορίδης και ο Άδωνης και στο κέντρο η Φωφώ που εσχάτως δεν διαφέρει με τον Κούλη. Η μάχη χάθηκε τον Νοέμβρη, ανανέωση με φθαρμένα υλικά δεν γίνεται.

ΥΣ. Γελάω με όλη μου την ψυχή με όσους θεωρούν ότι ο ΣΘ θα προσεγγίσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λόγω της στάσης του στο Μακεδονικό, όταν και οι ίδιοι ξέρουν ότι η σύμπραξη της ΦΓ με τον Κούλη και την ακροδεξιά στο συγκεκριμένο θέμα είναι τουλάχιστον «κακή» ( άλλαξα τρεις φορές τη λέξη ) για να μην κακοκαρδίσω κάποιους που βλέπουν παντού φαντάσματα» γράφει ο κ. Κανελλής.

Β .Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου