ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα

κλείδωσε-η-υποψηφιότητα-70906

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας. «Πράγματι αποφάσισα να είμαι υποψήφιος. Θα δώσω έτσι τη δυνατότητα στους φίλους μου να με ψηφίσουν ή να με καταψηφίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός Βολιώτης δικηγόρος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, επιβεβαιώνοντας έτσι την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στις 13 Μαΐου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Κώστα Παπαδόπουλου συζητιέται ευρέως τις τελευταίες μέρες στα «γαλάζια στέκια», καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης, και όπως γίνεται αντιληπτό, η υποψηφιότητά του δημιουργεί νέα δεδομένα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοπικά.

Ο κ. Παπαδόπουλος έχει υπηρετήσει τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας από τη θέση του προέδρου την τριετία 1998-2001, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μαγνησία. Ήταν η δεύτερη συμμετοχή του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, καθώς είχε προηγηθεί αυτή τα πρώτα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση. Να σημειωθεί πάντως, ότι όπως όλα δείχνουν, στην «κούρσα» της εκλογής προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, παρόντες θα είναι επίσης ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δήμος Νταόπουλος και ο κ. Νίκος Αθανασάκης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δημήτρης Βαΐτσης, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, φαίνεται να προσανατολίζεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ.

Τέλος, όσον αφορά τον αντιδήμαρχο Βόλου Ανδρέα Ζέρβα, που εμφανιζόταν να ενδιαφέρεται, οι πληροφορίες λένε ότι δεν σκέφτεται να είναι υποψήφιος.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου