ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ

το-πανηγυρισε-276372

Μπορεί στους περισσότερους φορείς της Θεσσαλίας να υπάρχουν αντιδράσεις για την αλλαγή σχεδιασμού στο έργο της εκτροπής του Αχελώου, η κυβέρνηση ωστόσο δεν το διαπραγματεύεται.

Το έκανε όσο πιο σαφές μπορούσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Λάρισα. Τα όσα είπε επιδοκιμάστηκαν δεόντως από τα κυβερνητικά στελέχη στην περιοχή.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, ήταν μάλιστα ιδιαίτερα εκδηλωτικός στα social media. «Πριν εφτά ακριβώς χρόνια, ως υποψήφιος περιφερειάρχης της “Θεσσαλίας της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”, του μικρού -τότε- ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινήσαμε με τους συντρόφους και τους φίλους της παράταξης, με το “όχι στην εκτροπή του Αχελώου”.

Μια θέση αντιδημοφιλής, που για πολλά χρόνια στοίχιζε ακριβά σε πολιτικό επίπεδο σε όποιον πήγαινε κόντρα στο κυρίαρχο στην περιοχή αφήγημα.

Σήμερα, μέρα χαράς και συγκίνησης, καθώς η θέση αυτή επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο, δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, στο αναπτυξιακό συνέδριο της Θεσσαλίας», έγραψε σχετικά.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου