ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχύεται με εννέα φύλακες το Νοσοκομείο Βόλου

ενισχύεται-με-εννέα-φύλακες-το-νοσοκο-379062

Τρέχει ήδη η προκήρυξη για την πρόσληψη με ετήσιες ατομικές συμβάσεις

Στην τελική ευθεία το Νοσοκομείο Βόλου για την πρόσληψη υπαλλήλων φύλαξης. Η προκήρυξη για την πρόσληψη εννέα εργαζομένων αναρτήθηκε στη Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Αχιλλοπούλειου πριν από τέσσερις μέρες

Η σύναψη των ατομικών συμβάσεων εργασίας προβλέπει 12μηνη απασχόληση. Το ενδεικτικό κόστος μισθοδοσίας για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για 9 άτομα θα είναι σε ετήσια βάση 127.495 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει γίνει από τη διοίκηση για την υλοποίηση του έργου φύλαξης των χώρων του νοσοκομείου, απαιτούνται συνολικά 11 φύλακες με 8ωρη απασχόληση μαζί με εκείνους που θα κάνουν τα ρεπό, καθώς ο κάθε φύλακας απασχολείται 5 μέρες την εβδομάδα.

Μέχρι σήμερα τη φύλαξη του νοσοκομείου έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία με σύμβαση που έχει υπογραφεί συνολικού κόστους 148.410,29€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%.

Η τελευταία σύμβαση υπογράφτηκε τον Αύγουστο του 2016 για ένα χρόνο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία του Νοσοκομείου Πολυμέρη 134 – 1ος Όροφος Γραφείο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 242135-1223 – 1224, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες – Έντυπα – Διαδικασίες – Διαγωνισμών Φορέων – Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, και τέλος, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι – Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες – Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου εκτιμά πως μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επιλογή από τον ΑΣΕΠ των επιτυχόντων του διαγωνισμού, ώστε οι εννέα νέοι φύλακες να πιάσουν δουλειά άμεσα.

Πρόσληψη δύο ειδικευόμενων

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη πρόσληψης δύο ειδικευόμενων γιατρών, ενός ωτορινολαρυγγολόγου Επιμελητή Α’ και ενός παθολόγου Επιμελητή Β’. Επίσης μέχρι τέλος Αυγούστου αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα στο νοσοκομείου ένας επιμελητής Β’ στην ειδικότητα του ΩΡΛ, ένας επιμελητής χειρουργός και ένας παιδοψυχίατρος μόνιμο προσωπικό ενώ αναμένονται επίσης δύο επικουρικοί παιδίατροι και 2 ψυχίατροι που θα στελεχώσουν τις αντίστοιχες κλινικές.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου