ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διακοπές στην Σκόπελο για τον Mr Ferrari

διακοπές-στην-σκόπελο-για-τον-mr-ferrari-381157

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

O ισχυρός άνδρας της Ferrari και αναγεννητής της FIAT Σέρτζιο Μαρκιόνε έφτασε μόλις πριν από λίγες μέρες στο νησί της Σκοπέλου και απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με παρέα Ιταλών επιχειρηματιών.

Η πολυτελής θαλαμηγός του έριξε άγκυρα ανοιχτά του λιμανιού της Σκοπέλου αποσπώντας το θαυμασμό όλων. Η θέα της κόβει πραγματικά την ανάσα! Επιβλητική και λαμπερή, σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Το καθημερινό πρόγραμμα του Σέρτζιο Μαρκιόνε και της παρέας του -σύμφωνα με τους ντόπιους- εκτός από ελληνικό καφεδάκι και ψαράκι στα πιο γνωστά στέκια του νησιού, περιλαμβάνει μπάνια σε παραλίες που προσεγγίζονται μόνο με σκάφος, αλλά και ηλιοθεραπεία στο σκάφος τους!

Ο 65χρονος Ιταλοκαναδός επιχειρηματίας εδώ και δύο χρόνια έχει αναλάβει επίσημα το τιμόνι της Ferrari, μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία ως διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο FCA Group που περιλαμβάνει και τη FIAT.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της FIAT αλλά και της Ferrari. Σημειώνεται πως η φίρμα Ferrari είναι πλέον ανεξάρτητη και δεν βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» της Fiat.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, είναι εκείνος ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε τη διεθνοποίηση του εμπορικού σήματος της Fiat με τη σταδιακή απόκτηση της αμερικανικής Chrysler.

BΑΣ. ΚΥΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου