ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτότυπες προτάσεις γάμου: Οι «Ρωμαίοι» αυτοσχεδιάζουν

πρωτότυπες-προτάσεις-γάμου-οι-ρωμαί-415610

Ένα μονόπετρο κρυμμένο μέσα σε όστρακο και ένα drone που κυριολεκτικά «εξ ουρανού» μετέφερε δαχτυλίδι αρραβώνων, «έκλεψαν» την παράσταση εσχάτως στο Ouzotherapy στην οδό Ερμού με Ογλ στον Βόλο και στην Παραλία των Αλυκών αντίστοιχα, διεκδικώντας πανάξια τον τίτλο των πιο πρωτότυπων προτάσεων γάμου.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Η ευρηματικότητα και οι απίθανες ιδέες που σκαρφίστηκαν οι δύο «Ρωμαίοι» δημιούργησαν άλλο σασπένς και φυσικά κέρδισαν τις εντυπώσεις στα μάτια των αγαπημένων τους συντρόφων.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, η Φραντζέσκα από το Μιλάνο είχε συνδέσει τον Βόλο με το καλοκαίρι, τις διακοπές και την ξενοιασιά. Τώρα έχει έναν επιπλέον λόγο -το σημαντικότερο- για να αγαπήσει ακόμη περισσότερο τη γενέτειρα του μέλλοντα συζύγου της. Ο αγαπημένος της Βαγγέλης Τζιότζιος, επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου στην πόλη που γεννήθηκε εκείνος και μάλιστα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Της χάρισε ένα πανάκριβο μονόπετρο… τυλιγμένο όχι μέσα σε ένα μικροσκοπικό κουτάκι όπως μπορεί να περίμενε αλλά μέσα σε ένα όστρακο, την ώρα που απολάμβαναν με παρέα το τσιπουράκι τους στο γνωστό μαγαζί της πόλης, το Ouzotherapy.

Η Κατερίνα Νταβλαμάνου ιδιοκτήτρια του Ouzotherapy συμμετείχε στην πρωτότυπη πρόταση γάμου

Την ιδέα της πρωτότυπης αυτής πρότασης την «συνέλαβαν» μαζί με τον εξάδελφο του Κώστα και την Κατερίνα Νταβλαμάνου, ιδιοκτήτρια του Ouzotherapy, που είναι οικογενειακή φίλη των παιδιών. Εκτός από τους δύο και τον ίδιο το «γαμπρό» κανείς άλλος δεν γνώριζε κάτι. Η παρέα συγγενών και φίλων τσούγκριζε τα ποτήρια της και «μοιράζονταν» συζητήσεις για τα σχέδια των διακοπών. Η Φραντζέσκα που λατρεύει τους θαλασσινούς μεζέδες πήρε στα χέρια της ένα μύδι. Η έκπληξη που την περίμενε τα επόμενα δευτερόλεπτα την έκανε να λάμψει από χαρά. Ένα όμορφο μονόπετρο την «καλούσε» να αποδεχθεί την ένωσή της με τον Βαγγέλη, με τον οποίο τα τέσσερα τελευταία χρόνια μοιράζονται ατέλειωτες ώρες αγάπης. Οι εκπλήξεις για την όμορφη Ιταλίδα δεν σταμάτησαν όμως στο μονόπετρο. Ο «Ρωμαίος» της γονάτισε μπροστά της άπλωσε τα χέρια και επαναλαμβάνοντας πόσο την αγαπά της ζήτησε με στεντόρεια φωνή να γίνει γυναίκα του.

Η παρέα των παιδιών αλλά και όλοι οι θαμώνες του Ouzotherapy άρχισαν να χειροκροτούν ασταμάτητα ενώ το ζευγάρι των δύο ερωτευμένων σφιχταγκαλιασμένο, επιβεβαίωνε τη συνέχιση της κοινής του πορείας.

«Ήθελα η πρόταση γάμου που θα κάνω στη Φραντζέσκα να «συνδεθεί» με την πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ – τον Βόλο», τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βαγγέλης λίγες μέρες μετά από την πρωτότυπη πρόταση γάμου που έγινε viral μόλις έγινε ανάρτηση στα social media από το Ouzotherapy.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ήδη έχει αρχίσει να κάνει σχέδια για το κοινό του μέλλον και, όπως τονίστηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, δεν αποκλείεται και ο γάμος που θα ακολουθήσει να γίνει εδώ, αφού η Ιταλίδα τραπεζική υπάλληλος «κουβαλάει» τον Βόλο πραγματικά στην καρδιά της.

Το μονόπετρο ήταν κρυμμένο μέσα στο όστρακο με το μύδι

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ

Πρόταση γάμου με drone

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι στις Αλυκές πριν από λίγες μέρες βλέποντας ένα drone να κατεβαίνει σιγά-σιγά και να πλησιάζει μία νεαρή κοπέλα την ώρα που κολυμπούσε. Στην αρχή και η ίδια σάστισε… βλέποντας όμως μετά ένα κουτάκι κατάλαβε πως ο καλός της είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση, και μάλιστα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να της εκφράσει την αγάπη του.

Το δαχτυλίδι παραδόθηκε «με ασφάλεια», με τους λουόμενους να απαθανατίζουν τη στιγμή με τα κινητά τους, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βίντεο από το drone κατέγραψε όλη τη σκηνή ώστε το ζευγάρι να έχει ένα αναμνηστικό βίντεο από την πρόταση γάμου του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου