ΤΡΙΚΑΛΑ

Στάχτη χαρτονομίσματα 15.000 ευρώ από πυρκαγιά σε κοντέινερ στα Τρίκαλα …

στάχτη-χαρτονομίσματα-15-000-ευρώ-από-πυρκ-50465

Τραγωδία για ζευγάρι στην Πύλη Τρικάλων που είδε το βιός του να γίνεται στάχτη από φωτιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε κοντέινερ.

Στο κοντέινερ συμπληρωματικό μέρος του σπιτιού, το ζευγάρι είχε μεταφέρει… σχεδόν όλα τα υπάρχοντά του και μεταξύ αυτών και 15.000 ευρώ που ήταν οι οικονομίες που είχανε στην άκρη για μια δύσκολη αν χρειαζότανε στιγμή.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στις 4.30 τα ξημερώματα, με τους ιδιοκτήτες τον 61χρονο Θ.Κ. και την 58χρονη σύζυγό του να ξυπνούν από την επέμβαση των Πυροσβεστών που ειδοποιήθηκαν για την φωτιά από διερχόμενο οδηγό από το σημείο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε, όλα έγιναν στάχτη μέσα σε λίγες ώρες», δηλώνει στο trikalanews.gr o 61χρονος και προσθέτει «δεν μπορώ να καταλάβω την αιτία της φωτιάς, δεν είναι βραχυκύκλωμα» και εστιάζει σε γαυγίσματα σκυλιών που υπήρξαν τόσο σήμερα τα ξημερώματα όσο και χθες τα ξημερώματα.

«Δεν έχω προηγούμενα με κανέναν και δεν μπορώ να καταλάβω το τι προκάλεσε την φωτιά και θεωρώ ότι είναι εμπρησμός», συμπληρώνει ο 61χρονος που είδε τα υπάρχοντά του και τις οικονομίες να γίνονται στάχτη.

«Έχει απομείνει μόνο ο σκελετός του κοντέινερ, τα χρήματα και η οικοσκευή έγιναν στάχτη», προσθέτει ο 61χρονος περίλυπος για την καταστροφή που υπέστη…

nonews

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου