ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Ανακοινώθηκαν σήμερα οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Τρικκαίων

τρίκαλα-ανακοινώθηκαν-σήμερα-οι-νέοι-54839

Τους νέους αντιδημάρχους ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας. Από τους προηγούμενους αντιδημάρχους παραμένουν στις θέσεις τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργος Στουρνάρας, ο οποίος διατηρεί και την προεδρεία στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Επίσης, παραμένει ο αντιδήμαρχος Άμεσης Επέμβασης κ. Θεόδωρος Σπανός. Νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν, ο κ. Θανάσης Ξάφος ως αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Αχιλλέας Μισυρλής ως αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου και άμισθος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Καρκανιάς. Ο τελευταίος ορίστηκε και πρόεδρος του Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας «Ασκληπιός», προεδρία που κατείχε μέχρι πρότινος ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας.

Επίσης, πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων ορίστηκε ο κ. Κ. Κρομμύδας και πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο κ. Σταύρος Τραγάνης. Εκκρεμότητα υπάρχει με την αναπτυξιακή εταιρία e-trikala Α.Ε. την προεδρία της οποίας κατείχε ο δήμαρχος. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της εβδομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου