ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Αποδεκατίζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με την απόσπαση 18 ανδρών

τρίκαλα-αποδεκατίζεται-η-αστυνομική-58777

Αναστάτωση ξανά στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του υπουργείου να μετατεθούν 18 άνδρες στον Έβρο για τη φύλαξη των συνόρων και τη σύλληψη μεταναστών, που μπαίνουν παράνομα στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων των Τρικάλων κ. Αχιλλέας Γρηγορίου μίλησε για το θέμα στο δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ επισημαίνοντας ότι χωρίς καμία προειδοποίηση δεκαοκτώ άτομα φεύγουν μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους για διάστημα τριών μηνών, προκειμένου να κάνουν δουλειά, που δεν είναι, σύμφωνα με την άποψη του κ. Γρηγορίου, της Αστυνομίας.

Επιπροσθέτως, με τις αποσπάσεις αυτών των ανθρώπων αποδεκατίζεται η Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία ήταν ήδη ελλειμματική σε αριθμό ανδρών κατά 45 με 50 άτομα.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Γρηγορίου μίλησε και για τα κρατητήρια μεταναστών στην Καλαμπάκα, στα οποία κρατούνται επί μακρόν και πάντως τουλάχιστον για 6 μήνες πολλαπλάσιος του προβλεπόμενου αριθμός μεταναστών, που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, με αποτέλεσμα να σημειώνονται εντάσεις αλλά και να κινδυνεύει από ασθένειες η υγεία αυτών των ανθρώπων και των υπηρετούντων αστυνομικών

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου