ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: «Έφυγε» σε ηλικία 79 ετών ο πρώην Δήμαρχος Πινδαίων και πρώην Πρόεδρος του ΑΟ

τρίκαλα-έφυγε-σε-ηλικία-79-ετών-ο-πρώη-86668
Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Πινδαίων, αθλητικός παράγοντας και φαρμακοποιός, σε ηλικία 79 ετών Γιάννης Σακκάς.
Ο Γιάννης Σακκάς, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων ύστερα από νοσηλεία 18 ημερών.
Γεννημένος το 1933 στη Μεσοχώρα, διετέλεσε δήμαρχος την περίοδο 1999-2002 στον Δήμο Πινδαίων και από το 2002 έως το 2010 επικεφαλής της αντιπολίτευσης αυτού.
Άνθρωπος αγαπητός, είχε πάντα μια αγκαλιά για όλους. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων επί σειρά ετών, πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Τρικάλων, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Δήμητρα, ιδρυτής του τμήματος πάλης Τρικάλων και πρόεδρος αυτού, πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα όταν η ομάδα μεσουρανούσε σε Α΄ και Β΄ Εθνική, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, υποψήφιος βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων, μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Τρικάλων και της ΠΑΣΕ.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.

Η ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην σύζυγό του Δήμητρα, στα δυο του παιδιά Νίκο και Θανάση όπως και στα αγαπημένα του εγγόνια.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου