ΤΡΙΚΑΛΑ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από χρυσοχοεία στα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και την Πτολεμαΐδα

εξιχνιάστηκαν-τέσσερις-περιπτώσεις-90684

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από χρυσοχοεία στις πόλεις των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Πτολεμαΐδας.

Για τις περιπτώσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος συνολικά δύο ατόμων, (ενός 37χρονου ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται) για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος ημεδαπός, με το πρόσχημα αγοράς χρυσαφικών – κοσμημάτων και έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος, διέπραξε συνολικά τέσσερις -4- κλοπές από χρυσοχοεία στις πόλεις των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Πτολεμαΐδας. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, πούλησε τα κλεμμένα χρυσαφικά στον υπήκοο Αλβανίας έναντι χρηματικού ποσού.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:

Την 05-11-2012 το μεσημέρι, ο 37χρονος εισήλθε σε χρυσοχοείο στην Πτολεμαΐδα και αφαίρεσε χρυσαφικά από τον πάγκο και τη βιτρίνα του καταστήματος, αξίας (2.000) ευρώ

Την 20-11-2012 το μεσημέρι, ο 37χρονος εισήλθε σε χρυσοχοείο στα Τρίκαλα και αφαίρεσε χρυσαφικά αξίας (300) ευρώ

Την 20-11-2012 το μεσημέρι, ο 37χρονος εισήλθε σε χρυσοχοείο στα Τρίκαλα και αφαίρεσε χρυσαφικά αξίας (800) ευρώ

Την 22-11-2012 το μεσημέρι, ο 37χρονος, εισήλθε σε χρυσοχοείο στην Καρδίτσα και αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας (3.000) ευρώ

Υπολογίζεται ότι το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από τις κλοπές ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ.

Ερευνάται η συμμετοχή του σε παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου