ΤΡΙΚΑΛΑ

17 ζωγράφοι… ζωγραφίζουν τα Τρίκαλα!

17-ζωγράφοι-ζωγραφίζουν-τα-τρίκαλα-139516

Ένα ακόμη σημαντικό Εικαστικό δρώμενο για την πόλη μας ξεκινά το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012.

Η καλλιτεχνική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί αρχικά στον υπαιθριο χώρο πέριξ της Κεντρικής πεζογέφυρας και της γέφυρας απέναντι που είναι το άγαλμα του Ασκληπιού. «ΖωγραφίΖΩ στην πόλη» ο τίτλος της εκδήλωσης.

17 καταξιωμένοι καλλιτέχνες απ΄όλη την Ελλάδα θα δημιουργούν ζωντανά για δύο ημέρες Σάββατο και Κυριακή 20 και 21 Οκτωβρίου 2012 από τις 11.00 το πρωί έως αργά το απόγευμα εμπνευσμένοι από το θέμα της εκδήλωσης που δεν είναι άλλο από την ίδια την πόλη που θα φιλοξενήσει το γεγονός «Τα Τρίκαλα»

Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο γεγονός είναι:

Αβραμόπουλος Ευάγγελος, Βλαχογιάννη Βίκυ, Ζώης Τάσος, Καζιρίδης Πέτρος, Καζιρέλοβα Ναταλία, Κιοπεκτζή Μαρινίκη, Κουφογιάννης Μιχάλης, Μπιατζίνι Μάρτα, Πανουσόπουλος Χάρης, Προβίδας Λάμπρος, Ράμπια Δέσποινα, Ρίζος Νίκος, Σαλιάρη Ναυσικά, Σιδεράς Δημήτρης, Σιδεράς Παναγιώτης, Τζιμούλης Αθανάσιος,Τρωγάδη Ευαγγελία.

Ένα πέρασμα λοιπόν από το κεντρικότερο σημείο της πόλης για να ζήσετε μαζί με τους καλλιτέχνες τη χαρά της δημιουργίας ενός έργου τεχνης, και να επικοινωνήσετε μαζί τους, να γίνετε μέρος της εικαστικής δημιουργίας.

Τα έργα τέχνης που θα δημιουργηθούν σε αυτή την Εικαστική συνάντηση στο Ληθαίο θα είναι διαφόρων διαστάσεων και τεχνοτροπιών και θα φιλοξενηθούν 25 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα ΦΟΙΒΟΣ του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ που είναι και ο διοργανωτής της εκδήλωσης μαζί με τα Εικαστικά εργαστήρια ΠΡΟΒΙΔΑ

trikalavoice.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου