ΤΡΙΚΑΛΑ

Εγκρίθηκε η τραπεζική συνεργασία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων με την Πειραιώς

εγκρίθηκε-η-τραπεζική-συνεργασία-της-141931

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων στη συνεδρίαση της Τρίτης 16ης Οκτωβρίου 2012, αποφάσισε να εγκρίνει την τραπεζική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για την παροχή ρευστότητας στην Ένωση η οποία προέκυψε από αμοιβαία συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων κ. Αχιλλέας Λιούτας, τοποθετούμενος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, υπογράμμισε ότι ήταν απόρροια της πλήρους παρουσίασης των δεδομένων της Ε.Α.Σ. Τρικάλων, όπως αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Τράπεζας Πειραιώς στην Τρικαλινή Ένωση με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Επιχειρηματικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος κ. Ευάγγελο Ιωάννου, κατά την οποία, τα μέλη του έλαβαν πλήρη γνώση των χρηματοοικονομικών μεγεθών της Οργάνωσης, αλλά είχαν και τη δυνατότητα να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι κατά την επίσκεψη στις δραστηριότητες (Εκκοκκιστήριο, AGROVIZ, Οξοποιία Μετέωρα και Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ»), τον δυναμισμό της.

Με την ευόδωση της συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς η οποία απέκτησε την Αγροτική Τράπεζα, επιβεβαιώνεται αυτό που προκύπτει από την ίδια την ανάλυση των χρηματοοικονομικών της μεγεθών. Δηλαδή, ότι πρόκειται για μια υγιή και βιώσιμη Ένωση η οποία δεν εντάσσεται στην BAD BANK αλλά στο υγιές μέρος των συνεταιριστικών οργανώσεων με τις οποίες συνεχίζει την τραπεζική συνεργασία, η Πειραιώς.

Καταλήγοντας ο κ. Λιούτας, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στην Ε.Α.Σ. Τρικάλων, η οποία, όπως είπε ο ίδιος στοχεύει, να αξιοποιηθεί προς όφελος των παραγωγών που την εμπιστεύονται και τη στηρίζουν, αλλά και της ίδιας της Συνεταιριστικής Οργάνωσης που αποτελεί ένα ισχυρό Συνεταιριστικό Όμιλο με βαρύνουσα σημασία στην περιφερειακή οικονομία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου