ΤΡΙΚΑΛΑ

Για …σφαλιάρα και είσοδο Εισαγγελέα καταγγέλλουν μαθητές την Διευθύντρια του 7ου Λυκείου Τρικάλων

για-σφαλιάρα-και-είσοδο-εισαγγελέα-κ-166241
Σήμερα έγινε προσπάθεια από μια ομάδα μαθητών να κλείσει το σχολείο. Τα αιτήματα είχαν ως βάση τα βιβλία της Γ΄ τάξης, η οποία δίνει πανελλαδικές εξετάσεις και δεν έχει βιβλία.
Επίσης η φασιστική Διεύθυνση του σχολείου, η οποία μέσα σε ένα μήνα έχει δώσει 15 αποβολές, έχει μετατρέψει το σχολείο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μαθητών.
Το περιστατικό που έγινε δεν έχει όρια.
Η διευθύντρια κ. Κάκλα όχι μόνο δεν δέχτηκε τα αιτήματα, αλλά μέσα σε μια ώρα έφερε Εισαγγελέα!
Αυτό όμως που εξέπληξε περισσότερο ήταν ο τρόπος συμπεριφοράς της: Όχι μόνο μιλούσε άσχημα, αλλά έφτασε στο σημείο να σπρώξει έναν μαθητή και να τον σφαλιαρίσει(!), με αποτέλεσμα για λίγα δευτερόλεπτα να επικρατήσει ταραχή.
Αποφασίσαμε λοιπόν να φύγουμε από το σχολείο ως ένδειξη αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας για τα παιδιά που ήταν στην κατάληψη.
Τα μόνα παιδιά που έμειναν ήταν τα «τσιράκια» της Κάκλα και γενικότερα οι ρουφιάνοι του σχολείου. Τα παιδιά που ήταν στην κατάληψη κρατήθηκαν στο σχολείο από τη Διεύθυνση για να τους επιβάλλει την τιμωρία τους, λες κι αυτό που έκαναν ήταν κάτι σαν τρομοκρατική επίθεση.

ΜΑΘΗΤΕΣ 7ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το trikalanews.gr επικοινώνησε με την Διευθύντρια του Σχολείου Βάσω Κάκλα, που χαρακτήρισε ως «φανταστικά» τα όσα καταγγέλλουν οι μαθητές και δήλωσε πως «κάποιοι μαθητές επιχείρησαν κατάληψη του σχολείου, βρεθήκανε στον χώρο γονείς τους και αντιλήφθηκαν οι μαθητές το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη από …μικροφώνου»…

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου