ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Εφοδίαζαν παράνομα πρατήριο

τρίκαλα-εφοδίαζαν-παράνομα-πρατήριο-179581
Συνελήφθησαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών χθες το βράδυ στα Τρίκαλα, τέσσερα άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 37 ετών αντίστοιχα και δύο Αλβανοί ηλικίας 31 και 40 ετών αντίστοιχα για παράνομο εφοδιασμό πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα.
Ειδικότερα, ο 39χρονος κατελήφθη να εφοδιάζει με ποσότητα μείγματος αερίου θέρμανσης συνολικού βάρους εννέα τόνων, πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας εταιρείας εκπροσωπούμενης από 37χρονο ημεδαπό, μέσω Ι.Χ. φορτηγού βυτιοφόρου.
Το Ι.Χ. Φορτηγό βυτιοφόρο τυγχάνει ιδιοκτησίας εταιρείας εκπροσωπούμενης από 78χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, ενώ το μείγμα αερίου θέρμανσης επρόκειτο να διατεθεί από τον 37χρονο για εγχώρια κατανάλωση ως μείγμα αερίου κίνησης, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι αναλογούντες δασμοί και λοιπές επιβαρύνσεις.
Παράλληλα, η μετάγγιση αερίου πραγματοποιούνταν υπό την παρουσία των αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, υπεύθυνων για τη μεταφορά του αερίου από πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Το Ι.Χ. φορτηγό βυτιοφόρο και το μείγμα αερίου θέρμανσης δεσμεύτηκαν από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) Λάρισας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ Λάρισας.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου