ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Αναζητούνται οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων

τρίκαλα-αναζητούνται-οι-δράστες-της-έ-198931

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων δραστών, οι οποίοι χθες τις πρώτες πρωινές ώρες διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες κρατώντας όπλα (πιστόλι, πυροβόλο όπλο, μαχαίρι) εισήλθαν σε οικία όπου διαμένει 63χρονος ημεδαπός με την 86χρονη μητέρα του και προκειμένου να εξαναγκάσουν τον 63χρονο να τους παραδώσει χρήματα, του άσκησαν σωματική βία χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο σώμα.

Στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν δένοντας τα χέρια του με χειροπέδες και αφού τον φίμωσαν με μονωτική ταινία, του προκάλεσαν με μαχαίρι ελαφρύ τραύμα στον αριστερό μηρό. Ακολούθως, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ένα ασύρματο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες, αντιλαμβανόμενοι την άφιξη αστυνομικών, πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, διέφυγαν προς αγροτική περιοχή και αναζητούνται από μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου