ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπαράζ προσαγωγών χθες το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

μπαράζ-προσαγωγών-χθες-το-βράδυ-στην-α-224090

Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποίησαν χθες το βράδυ κλιμάκια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων στην Αστυνομική Διεύθυνση, 5 άτομα από τον πολεοδομικό ιστό των Τρικάλων και άλλα 9 από τις περιοχές Καλαμπάκας και Πύλης, στο πλαίσιο των αυστηρών εντολών που έδωσε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχος Γιώργος Σουγλιέρης, χωρίς να μετατραπεί κάποια προσαγωγή σε σύλληψη.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικό τρόπο ώστε να αυξηθεί το αίσθημα ασφαλείας των Τρικαλινών πολιτών», δηλώνει στο trikalanews.gr ο κ. Σουγλιέρης προσθέτοντας πως «η περίοδος των διακοπών, είναι περίοδος που οι επίδοξοι διαρρήκτες, πυκνώνουν τις παράνομες ενέργειες τους και οι συνεχείς έλεγχοι της Αστυνομίας θα ενταθούν με στόχο την μείωση της εγκληματικότητας».

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με το υπάρχον προσωπικό, βρίσκεται επί ποδός και λόγω της μετακίνησης μεγάλου πλήθους πολιτών στα ορεινά του Νομού όπου υπάρχουν πανηγύρια και φυσικά ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, με αυξημένα μέτρα στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου