ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Σκηνές «Φαρ-Ουέστ» σε μπαρ

τρίκαλα-σκηνές-φαρ-ουέστ-σε-μπαρ-294465

Τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν και λήστεψαν μπαρ στην Πύλη Τρικάλων, ενώ δε δίστασαν να τραυματίσουν και τον 60χρονο σύζυγο της ιδιοκτήτριας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, η λεία των δραστών ήταν μόλις 400 ευρώ από έναν θαμώνα του μπαρ.

Ο σύζυγος της 56χρονης ιδιοκτήτριας στην προσπάθειά του να αφοπλίσει έναν από τους ληστές, δέχτηκε χτύπημα με γκλομπ από τον συνεργό του δράστη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Οι τρεις δράστες έφεραν μαζί τους ένα πυροβόλο μακρύκαννο όπλο τύπου καλάσνικοφ, ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και μία ξύλινη ράβδο (γκλομπ), αλλά έδειξαν να αιφνιδιάζονται όταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας αντέδρασε, αποσπώντας το πυροβόλο όπλο από τον ένα δράστη, αφού εκείνος προηγουμένως είχε πυροβολήσει στο αέρα για εκφοβισμό.

Οι τρεις άνδρες τράπηκαν σε φυγή, με τον ένα δράστη να πυροβολεί στην είσοδο του καταστήματος με το κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να επιτύχουν την απομάκρυνσή τους.

Το 60χρονο θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το πυροβόλο όπλο, μαζί με τη γεμιστήρα, απεστάλη στα εργαστήρια του Εγκληματολογικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για βαλλιστική εξέταση και τυχόν εύρεση αποτυπωμάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, ενώ οι έως τώρα αστυνομικές έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου