ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Ανατροπή σκηνικού για το διπλό φονικό!

τρίκαλα-ανατροπή-σκηνικού-για-το-διπλ-348409
Ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, η δίκη για το διπλό φονικό στο Αγιόφυλλο Τρικάλων, μια δίκη που ξεκίνησε την προηγούμενη Τρίτη.
Η υπόθεση αφορούσε την δολοφονία του ζεύγους Φασούλα τον Μάρτιο του 2007 που είχε συγκλονίσει τον Νομό Τρικάλων και όχι μόνο.
Αρχικά βρέθηκε από διερχόμενο συγχωριανό του άτυχου ζευγαριού, η δολοφονημένη Ελένη Φασούλα, σύζυγος του Ελευθερίου, 70 ετών, σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο που διατηρούσε η οικογένεια έξω από το χωριό, με την 70χρονη να είναι άγρια χτυπημένη, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα της.
Σπεύδοντας στο σημείο Αστυνομικοί και αναζητώντας τον σύζυγό της, τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα δολοφονημένο και τον σύζυγό της Ελευθέριο Φασούλα, ηλικίας 67 ετών…
Μετά από τις έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι δράστες του διπλού φονικού Ο 54χρονος τότε Θεόδωρος Ντίνας κτηνοτρόφος και οι γιοι του Βασίλης και Παναγιώτης ηλικίας τότε 28 και 30 ετών, που δολοφόνησαν το ζευγάρι λόγω …κτηνοτροφικών διαφορών
Οι τρεις κατηγορούμενοι, καταδικάστηκαν πρωτοδίκως σε δις ισόβια έκαστος και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, το Δικαστήριο άφησε αμετάβλητη την ποινή του Θεόδωρου Ντίνα στα δις ισόβια.
Αντίθετα, υπήρξε ανατροπή σκηνικού για τους δύο γιους, καθώς κρίθηκαν ένοχοι μόνο για τον ένα φόνο, ενώ παράλληλα αναγνωρίζοντας το Δικαστήριο ως ελαφρυντικό τον πρότερο έντιμο βίο τους, μείωσε την ποινή, σε 18 χρόνια κάθειρξης για τον καθένα.
Κατά την διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας, ένας από τους νεαρούς κατηγορούμενους, παρουσίασε προβλήματα υγείας με λιποθυμικό επεισόδιο και η δίκη διεκόπη για λίγη ώρα, για να συνεχιστεί χωρίς την παρουσία του, εκπροσωπούμενος από τους δικηγόρους του, ενώ μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στη Δικαστική αίθουσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου