ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ν. Λέγκας

παραιτήθηκε-ο-βουλευτής-τρικάλων-της-374203

Για αποφάσεις που εδώ και καιρό έχουν λάβει τη μορφή εκβιαστικών διλημμάτων, αποφάσεις μάλιστα που απέχουν πρόδηλα από την εντολή που έλαβε από τον τρικαλινό λαό, κάνει λόγο στην επιστολή παραίτησης του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Λέγκας.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Λέγκα έχει ως εξής:

«Εκτιμώντας ότι στην πλέον κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, οι αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν στο ελληνικό κοινοβούλιο απαιτούν τη μέγιστη εξουσιοδότηση από εκείνους, οι οποίοι με εξέλεξαν ως εκπρόσωπο τους και επειδή η βαρύτητα αυτών των αποφάσεων -που δυστυχώς πήραν εδώ και καιρό τη μορφή εκβιαστικών διλημμάτων- απέχει πρόδηλα από την εντολή που έχω λάβει από τον Τρικαλινό λαό, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του βουλευτή του Νομού Τρικάλων».

Ο κ. Λέγκας σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και τονίζει πως η ΝΔ και ο πρόεδρος της αποτελούν τη μοναδική λύση για να οδηγηθεί η χώρα έξω από την κρίση.

Τη θέση του κ. Λέγκα στα βουλευτικά έδρανα καταλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Σκρέκας που έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και στο παρελθόν.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου