ΤΡΙΚΑΛΑ

Κάθειρξη 17 ετών για τα 102 κιλά χασίς στα Τρίκαλα

κάθειρξη-17-ετών-για-τα-102-κιλά-χασίς-στα-τρ-817292

Επιστροφή στο… κελί διέταξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας για έναν ήδη προφυλακισμένο 30χρονο που καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών και ενός μήνα, ακριβώς ένα χρόνο από τότε που συνελήφθη να μεταφέρει πάνοπλος στα Τρίκαλα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το δικαστήριο δεν έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση που υπέβαλε ο 30χρονος κατηγορούμενος, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Η σύλληψή του είχε γίνει στις 26 Ιουνίου του 2017, μετά από καταδίωξη του νοικιασμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου του που δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο δράστης είχε εγκαταλείψει το όχημα και είχε προσπαθήσει να διαφύγει τρέχοντας, αλλά συνελήφθη σε μικρή απόσταση. Πάνω του είχαν βρεθεί μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων και δύο κινητά ενώ μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν 77 συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 328 γραμμαρίων, ένα πολεμικό τυφέκιο με 14 φυσίγγια και ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου