ΕΛΛΑΔΑ

Ένας οδηγός ταξί οδήγησε στην αποκάλυψη της τραγωδίας με τον Βασίλη Μελενικλή

ένας-οδηγός-ταξί-οδήγησε-στην-αποκάλυ-820249

Ένας νέος ανθρωπος, ηλικίας 37 ετών, όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα στοιχεία, φαίνεται πως έφυγε από τη ζωή λόγω χρήσης ουσιών. Οι φίλοι του, επίσης χρήστες, φαίνεται πως πανικοβλήθηκαν όταν ξεψύχησε στο σπίτι τους και αποφάσισαν να τον θάψουν στον κήπο τους. Και όλο αυτό, δεν θα είχε αποκαλυφθεί ποτέ, αν ένας οδηγός ταξί δεν έβλεπε την αφίσα της εξαφάνισης του Βασίλη, τυχαία…

Η αποκάλυψη της τραγικής αλήθειας

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής» Γεράσιμος Κουρούκλης, ο ταξιτζής τους κάλεσε και τους είπε ότι είχε μεταφέρει τον 37χρονο σε συγκεκριμένη περιοχή των Σερρών. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ο 37χρονος ήταν μεθυσμένος. Οι αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή και όταν μίλησαν με τους φίλους του 37χρονου -τα δύο αδέρφια, ηλικίας 37 και 40 ετών- τα αδέρφια άρχισαν να πέφτουν σε αντιφάσεις. Τότε, ξεκινούσε και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι των αδερφών και τελικά, αποκαλύφθηκε ότι ο άτυχος 37χρονος ήταν θαμμένος στον κήπο.

Σύμφωνα με το LiveNews, τη σορό του 37χρονου βρήκε ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος…

«Τα παιδιά αυτά είναι άρρωστα»

Όπως είπε ο θείος των δύο αδερφών, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τόσο τα αδέρφια όσο και ο 37χρονος Βασίλης, ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

«Αυτό που συνέβη στον Βασίλη, δε θα είχα καμία απορία αν συνέβαινε και στα ανίψια μου. Γιατί τα παιδιά αυτά είναι άρρωστα. Δεν έχουν λογική καθόλου. Είναι εξαρτημένα (από ουσίες) και αλήθεια δεν ξέρουν να λένε. Εϊναι άρρωστα τα παιδιά. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Για να γίνουν καλά πρέπει να το αποφασίσουν αυτά… Εγώ βρήκα τρόπο αλλά δεν ήθελαν».

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του 37χρονου, η οποία ζει στο εξωτερικό. Αποκαλύπτει μάλιστα, ότι πίσω από τη σημερινή τραγωδία, κρύβεται ακόμα ένα δράμα. Ο πατέρας του Βασίλη σκοτώθηκε όταν εκείνος ήταν μωρό. Όμως έμαθε την αλήθεια σε μεγάλη ηλικία και από τότε, όπως λέει η μητέρα του, άλλαξε συμπεριφορά.

«Το παιδί μου όταν ήταν δύο εβδομάδων, σκοτώθηκε ο πατέρας του. Το μεγάλωσα, μετά έκανα την ζωή μου, έκανα ένα άλλο αγόρι μικρό. Πηγαινοερχόταν στην Γερμανία. Από το ’16 έφυγε και μετά συνέβη αυτό που συνέβη… Ο Βασίλης δεν ήξερε από την αρχή, την αλήθεια ότι σκοτώθηκε ο μπαμπάς του. Από τότε που το έμαθε παρεκτράπηκε… Ήλπιζα να βρεθεί το παιδί ζωντανό».

Δεν βλέπει «έγκλημα» ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής λέει ότι ο θάνατος του 37χρονου, δεν πρέπει να έχει σχέση με εγκληματική ενέργεια.

«Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δηλαδή είναι πάνω ψηλά και κρύο έχει εκεί η θερμοκρασία. Δεν προχώρησε η σήψη όπως ήταν να προχωρήσει. Δεν έχει τίποτα ενώ στο δεξί του χέρι κρατούσε σύριγγα… Πενήντα με εξήντα μέρες (ήταν θαμμένος)» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή. Νωρίτερα, είχε πει στο newsIT.gr ότι ο θάνατος του 37χρονου δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. Ο Βασίλης Μελενικλής σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πέθανε από οξύ πνευμονικό οίδημα, το οποίο πιθανόν προκλήθηκε απο χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο ιατροδικαστής παρατήρησε μια έντονη οσμή αλκοόλ απο το περιεχόμενο του στομάχου του 37χρονου. Παράλληλα έλαβε δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Στο πτώμα του 37χρονου δεν βρέθηκαν κακώσεις, γεγονός που συνάδει με την εκτίμηση ότι ο θάνατος του Βασίλη δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί οτι το θύμα βρέθηκε με μια λεπτή σύριγγα ινσουλίνης στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών. Ο Βασίλης όμως έχασε τη ζωή του κι αυτοί επειδή πανικοβλήθηκαν τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους…

Πηγή: newsit.gr, ΤΑΤΙΑΝΑ live, LiveNews

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου