Νέα διάκριση για τα Τρίκαλα, με τον μαθητή Αναστάσιο Μπατατέγα να αναδεικνύεται 3ος πανελλήνιος πρωταθλητής σε τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

Ο μαθητής της Α’ τάξης του 3ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου “Οδυσσέας Ελύτης” κατατάχθηκε στην 3η θέση στο PowerPoint του Πανελληνίου τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, λαμβάνοντας μέρος με αποστολή του “Technokids TECHNOΠΑΙΔΕΙΑ Τρικάλων” που συμμετείχε στο σχετικό διαγωνισμό για 11η χρονιά.

Ένας διαγωνισμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διοργανώνεται από την Certiport/Pearson Vue, με συμμετοχή, ετησίως, πάνω από 700.000 μεμονωμένων σπουδαστών από 140 και πλέον χώρες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Πανελλήνιος τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist διεξήχθη από την ACTA το περασμένο Σάββατο 12 Μαΐου στα γραφεία της Microsoft, για 17η χρονιά.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint, με το επίπεδο των διαγωνιζομένων να ήταν και φέτος εξαιρετικά υψηλό.

[ert.gr]