Από σήμερα πρόστιμα για τσιγάρο σε ταβέρνες και καφέ στα Τρίκαλα

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-04, 10:11:23
Από σήμερα πρόστιμα για τσιγάρο σε ταβέρνες και καφέ στα Τρίκαλα

Η περίοδος προσαρμογής και… χάριτος έληξε και από σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων βγάζει συνεργεία για ελέγχους.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έχει δεσμευτεί να κάνει τα Τρίκαλα «πόλη χωρίς τσιγάρο» και… το εννοεί. Από σήμερα συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων με στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας θα βγαίνουν για ελέγχους και όπου  διαπιστώνονται παραβάσεις θα επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα που φτάνουν τα 500 € για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και τα 50 € για τους καπνιστές.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το Νόμο» δήλωσε ο δήμαρχος στο trikalavoice.gr και ζητά από όλους καλή διάθεση και συνεργασία, καθώς «ο στόχος είναι κοινός. Στηρίζουμε τους επαγγελματίες με κάθε τρόπο ως Δήμος και ζητούμε τη συνεργασία τους σε αυτή τη προσπάθειά μας».

[trikalavoice.gr]

Σχόλια
ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ;
Εδώ, στο Βόλο είμαστε ακόμη στον αστερισμό των Ούγκα Ούγκα. Παντού καπνίζουν στο εσωτερικό καταστηματων που στην πόρτα εισόδου φερουν αυτοκόλλητο σήμα ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Γνωστές καφετέριες στην παραλία, μπαράκια και άλλοι δημόσιοι χώροι είναι καπνιστήρια παρά το νόμο και ο Δήμος Βόλου κάνει τα στραβά μάτια. Θα μου πείτε, εδώ ετοιμάζουνι εργοστάσιο καυσης σκουπιδιών, το τσιγάρο θα τους πείραζε;
Θεοδώρα Κουρ - 2017-12-04 16:42:04
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=