ΤΡΙΚΑΛΑ

«Θα φτάσω στο φόνο», έλεγε ο 66χρονος αδελφοκτόνος

θα-φτάσω-στο-φόνο-έλεγε-ο-66χρονος-αδε-339745

Χρόνια έριδας για τα περιουσιακά οδήγησε στην αδελφοκτονία στα Τρίκαλα το πρωί της Παρασκευής και οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις των δυο αδελφών σοκάρουν.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας του 66χρονου θύτη, τόσο τα αδέρφια μεταξύ τους, όσο και το θύμα με τον πατέρα τους, είχαν πολλά χρόνια διαμάχες για τα περιουσιακά στοιχεία. Οπως αναφέρει η ίδια στα Trikalaola.gr το θύμα είχε κάνει μήνυση στον πατέρα του δυο φορές για κληρονομιά που δεν του άφησε, με τις υποθέσεις να φτάνουν μέχρι και τον Άρειο Πάγο.

Το σημείο «τριβής» που προκάλεσε την έκρηξη όπως δηλώνει, ήταν μια μικρή αποθήκη δίπλα στο σπίτι του 66χρονου θύτη την οποία όπως υποστήριζε καταχράστηκε παράνομα.

Εκεί ήταν και που ήρθε το εξώδικο που έστειλε ο θύτης στο θύμα, που στη συνέχεια εξελίχθηκε και άγρια σύγκρουση και δολοφονία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, για λίγα λεπτά καβγάδιζαν μπροστά στην εξώπορτα, χωρίς να έχουν άμεση επαφή.

Στην συνέχεια ο 66χρονος άρπαξε το όπλο του και ενώ είπε στη σύζυγό του πως θα πυροβολήσει στον αέρα, αυτός κατάφερε με δύο βολές να τραυματίσει σοβαρά τον αδερφό του και ελαφρά τη νύφη του από τα 7 μέτρα.

Πήγαν περπατώντας σπίτι, στάζοντας αίμα

Το τραυματισμένο ζευγάρι πήγε περπατώντας μέχρι το σπίτι τους που είναι δίπλα σε απόσταση 20 μέτρων και το θύμα δεν άντεξε, κατέρρευσε, αφού έχασε πολύ αίμα γρήγορα.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο δεν πλησίασε κανείς γιατί φοβόντουσαν.

Αμέσως έφτασαν και οι άντρες της Αστυνομίας, όπου συνέλαβαν τον αδελφοκτόνο, χωρίς αντίσταση.

Ύστερα από περίπου μία ώρα, το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα η σύζυγός του.

Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2017) ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της προανάκρισης με τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν όσα είδαν ή γνώριζαν για τη σχέση των δυο αδελφών. Ο δράστης θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για να του αποδοθούν κατηγορίες και αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία πριν απολογηθεί.

«Θα φτάσω στο φόνο»

Οι κάτοικοι του χωριού αναφέρουν ότι οι καυγάδες των δύο αδερφών ήταν συχνοί, εδώ και δέκα χρόνια κάθε φορά που ερχόταν στα Τρίκαλα, αφού διέμεναν στην Αθήνα.

Ο θύτης μαζί με τη γυναίκα του συντηρούσαν την κατάκοιτη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας που είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τη διαθήκη του, αλλά σύμφωνα με τη σύζυγό του θύτη, ο 69χρονος διεκδικούσε πατρική περιουσία, χωρίς να έχει δικαίωμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου