ΤΡΙΚΑΛΑ

Καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών στον δρόμο Τρικάλων -Λάρισας

καταδίωξη-εμπόρου-ναρκωτικών-στον-δρ-355120

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο 10 χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη Χώρα, διακίνηση, κατοχή κάνναβης, καθώς και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση τη Λάρισα. Ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του δράστη, αλλά και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο ταξιδιωτικοί σάκοι με 50 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 25.023 γραμμαρίων,
  • 12 ναρκωτικά δισκία,
  • το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο εσωτερικό της Χώρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου