ΤΡΙΚΑΛΑ

Ληστεία με την απειλή… μπύρας στην Καλαμπάκα

ληστεία-με-την-απειλή-μπύρας-στην-κα-355310

Η ολιγόλεπτη στάση που έκανε στην περιοχή της Καλαμπάκας ένας οδηγός ο οποίος ταξίδευε από την Αθήνα για να κάνει την ανάγκη του, του στοίχισε μια γερή… λαχτάρα καθώς έπεσε θύμα κινηματογραφικής ληστείας από αγνώστους που απείλησαν τη ζωή του με ένα σπασμένο… μπουκάλι μπύρας!

Το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητό του κοντά στον οικισμό της Αγίας Τριάδας το πρωί της Κυριακής, αλλά ξαφνικά είδε δύο αγροτικά φορτηγάκια να του κλείνουν τον δρόμο και από μέσα να βγαίνουν τρεις άγνωστοι. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν με την απειλή του σπασμένου μπουκαλιού και τον υποχρέωσαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του, ενώ άρπαξαν από το όχημά του και μια τσάντα μέσα στην οποία είχε ρούχα και διάφορα έγγραφα.

Οι ληστές εξαφανίστηκαν με τα αγροτικά, ένα άσπρο και ασημί τα οποία αναζητούνται από την τοπική Αστυνομία. Ο οδηγός δεν θέλησε αρχικά να καταγγείλει τη ληστεία, καθώς ήταν πολύ ταραγμένος και του ήταν αρκετό ότι οι δράστες δεν του έκαναν κακό. Στη συνέχεια, όμως, έδωσε κατάθεση και περιέγραψε τους τρεις κακοποιούς, οι έρευνες για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου