ΤΡΙΚΑΛΑ

Προσπάθησε να σκοτώσει τον λογιστή του για ένα λάθος!

προσπάθησε-να-σκοτώσει-τον-λογιστή-το-447674

To ότι πολύς κόσμος έχει φτάσει στα όριά του είναι πλέον πασιφανές και τείνει να γίνει δεδομένο, αλλά αυτό που έγινε σήμερα στη Βασιλική Τρικάλων δεν έχει προηγούμενο! Ένας 58χρονος επιχειρηματίας επιτέθηκε σε συγχωριανό του λογιστή και τον χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι για ένα λογιστικό λάθος όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα στη συνέχεια ο 58χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει, έχοντας στείλει σοβαρά τραυματισμένο τον λογιστή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Συνελήφθη, σήμερα (30-05-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 58χρονος μετέβη σε γραφείο 56χρονου ημεδαπού με τον οποίο συνεργαζόταν και, επικαλούμενος οικονομικές ζημία που υπέστη, τον χτύπησε επανειλημμένα με λοστό στο κεφάλι, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας».

[thessaliatv.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου