ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπήκαν σε σπίτι, έκλεψαν κοσμήματα και έφυγαν με το ΙΧ το ιδιοκτήτη

μπήκαν-σε-σπίτι-έκλεψαν-κοσμήματα-και-461075

Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 25χρονος και μία 19χρονη, κάτοικοι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, αναζητούνται δύο ακόμη, άγνωστοι μέχρι στιγμής, συνεργοί τους.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, οι δράστες διέρρηξαν από κοινού οικία, ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 1.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και των δύο συλληφθέντων, κρυμμένων σε θαμνώδη περιοχή.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος και η 19χρονη έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών και ληστείας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή των παραπάνω δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις τόσο στην περιοχή των Τρικάλων όσο και της Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου