Δύο σοβαρά τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στα Τρίκαλα

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-10, 12:17:29
Δύο σοβαρά τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στα Τρίκαλα

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων το πρωί της Τετάρτης στη διασταύρωση-καρμανιόλα του Ριζαριού στα Τρίκαλα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων δυο σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο trikalavoice.gr  το ένα όχημα (KIA) κινούνταν επί του περιφερειακού των Τρικάλων με κατεύθυνση προς Τρίκαλα και υποχρεώθηκε σε ελιγμό για να αποφύγει Ι.Χ. (Opel) που έβγαινε στη διασταύρωση από το Ριζαριό. Στη προσπάθειά του αυτή συγκρούστηκε με τρίτο όχημα (μάρκας Hyundai) που έμπαινε στη διασταύρωση από Τρίκαλα προς Ριζαριό. Με δύναμη σπάσανε το φανάρι και περάσανε και τα δυο μαζί στο αντίθετο ρεύμα. Από θαύμα δεν ενεπλάκη και άλλο όχημα στο τροχαίο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένες οι δυο γυναίκες, οδηγός και συνοδηγός του κόκκινου Hyundai οι οποίες και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Και με το ατύχημα αυτό έρχεται στην επιφάνεια η αναγκαιότητα κατασκευής κόμβου στο σημείο όπου έχουμε μετρήσει πολλούς  νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες τα τελευταία χρόνια. 

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=