ΤΡΙΚΑΛΑ

Μοιραία βόλτα για συνομήλικα και συνονόματα πρώτα ξαδέρφια

μοιραία-βόλτα-για-συνομήλικα-και-συνο-491034

Ήταν περίπου 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22.04.2017, όταν δύο 27χρονοι, πρώτα ξαδέρφια από την Πιαλεία του δήμου Πύλης Τρικάλων, που επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ξέφυγαν της πορείας τους, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα να προκληθεί ανατροπή του αυτοκινήτου.

Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Άρτας, στο ύψος της συνοικίας Αμπελακίων. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο ο ένας εκ των δύο νεαρών, ο 27χρονος Βασίλειος Βαίου του Χρήστου.

Ο άτυχος νεαρός έφερε βαριά κάκωση στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος και ίσως να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε ο συνοδηγός, πρώτος ξάδερφος του θύματος, ο οποίος μάλιστα είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο και την ίδια ηλικία… Ο νεαρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν φέρει βαριά τραύματα και φέρεται να φορούσε ζώνη.

Μία ακόμη τραγική πτυχή, είναι πως ο πατέρας του θύματος πέθανε πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

Πηγή: trikalaola.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου