ΤΡΙΚΑΛΑ

Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-πρόεδρος-του-εργοστα-653069

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», Βασίλης Οικονόμου.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία Βασίλης Οικονόμου ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια από τον καρκίνο και ενώ έδειξε να τα καταφέρνει, τελικά κατέληξε. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 17-11-2016 και ώρα 2.00μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γλίνους Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σωτηρία Οικονόμου, τα παιδιά του Παναγιώτη και Αγάθη Οικονόμου, Ελένη και Χρήστο Μπερντέ, Ευθαλία και Αθανάσιο Μήτσιο, εγγονάκι και αδέλφια. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΦΛΟΓΑ.

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΚΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Α.Σ. Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ», μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Βασίλη Οικονόμου προέδρου του Δ.Σ. του Εργοστασίου Γάλακτος και μέλους του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Τ.. εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν ομόφωνα τα κάτωθι:

1. Να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του συναδέλφου.

2. Να καταθέσουν στεφάνια.

3. Να παραστούν σύσσωμα τα Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

4. Να καταθέσουν χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού.

5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Ο Πρόεδρος, Λιούτας Αχιλλέας -Ο Γενικός Γραμματέας, Ιακωβάκης Δημήτριος”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου