ΤΡΙΚΑΛΑ

Κατολισθήσεις και καταστροφές στα Τρίκαλα από την κακοκαιρία

κατολισθήσεις-και-καταστροφές-στα-τρ-660406

Κατολισθήσεις και πολλά προβλήματα προκάλεσαν στον νομό Τρικάλων, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους δυνατούς ανέμους να πλήττουν ιδιαίτερα το βόρειο τμήμα του νομού.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα, συντονίζοντας ο ίδιος, δώδεκα ειδικά συνεργεία. Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αντιμετωπίζονται, όπως προσθέτει, οργανωμένα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που ανέκυψαν, ώστε να αποκατασταθεί η ασφάλεια του οδικού δικτύου.

Τόσο, πάντως, στην ορεινή Καλαμπάκα, όσο και στην αντίστοιχη ορεινή περιοχή της Πύλης και ειδικότερα στον Ασπροπόταμο, τη Μεσοχώρα και την περιοχή από τη Γέφυρα Αλεξίου έως το Νεραϊδοχώρι, παρατηρήθηκαν εκτεταμένες κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κορμών και στύλων της ΔΕΗ στο οδόστρωμα, καθιστώντας επικίνδυνη την κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα των προαναφερόμενων περιοχών.

Φωτογραφίες: trikaladay

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου